Tiedotteet

Onnittele isänpäivänä lehti-ilmoituksella

Sunnuntaina 8.11. juhlitaan isiä, isoisiä, vaareja, pappoja ja ukkeja. Yllätä isä ja onnittele häntä ilmoituksella. Jätä isänpäiväonnittelut perheilmoituksiin edullisesti verkossa.

Lue lisää

Pyhäinpäivän näköislehti on tuhti lukupaketti

Aamuposti ilmestyy verkossa vuoden jokaisena päivänä
Aamupostin painettu lehti ei ilmesty pyhäinpäivän viikonloppuna 31.10.-1.11.2020. Verkossa julkaisemme sunnuntaina 1.11.2020 näköislehden, johon on koottu ajankohtaista ja ajatonta luettavaa sinua varten. Verkkopalvelumme Aamuposti.fi uutisoi ajantasaisesti myös pyhäinpäivänä. Painettuna lehti ilmestyy perjantaina 30.10. ja seuraavan kerran maanantaina 2.11.2020.

Pyhäinpäivän näköislehti ovat luettavissa Mediatunnuksellasi osoitteessa aamuposti.fi/nakoislehti sen ilmestymispäivänä sekä jälkikäteen arkistosta.

Lue näköislehti

Asiakaspalvelumme ja jakelupäivystys palvelevat normaalisti maanantaista perjantaihin. Kaikki yhteystiedot löydät täältä.

Ilmoitukset – Pyhäinpäivä ei vaikuta ilmoitusten jättöaikatauluihin.

Tiesithän, että verkkopalvelustamme löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin, pystyt jättämään ilmoituksia sekä tekemään jakelunkeskeytykset ja osoitteenmuutokset myös asiakaspalvelumme ollessa suljettu. 

Lehtiluukku poistuu käytöstä – lataa uudistunut sovelluksemme

Pidä tuoreimmat uutiset aina mukanasi ja lataa uusi, lehden oma sovellus sovelluskaupastasi. Pääset nauttimaan paikallisista puheenaiheista ja laadukkaista sisällöistä missä ja milloin haluat. Uusi sovelluksemme korvaa aikaisemmat sovellukset ja Lehtiluukun. Katso ohjeet, miten lataat sovelluksen ja käytät näköislehteä.

Lue lisää

aamuposti.fi uudistui – nopeampi ja selkeämpi lukukokemus

Uudistimme aamuposti.fi-verkkopalvelumme 14.4. Uusi ulkoasu on aikaisempaa selkeämpi ja se on suunniteltu erityisesti mobiililaitteille. Kaikki verkkosisällöt ja näköislehden löydät edelleen tutusta osoitteesta aamuposti.fi. Kirjautumaan pääset oikean yläreunan Asiakas-valikosta.

Lue lisää