Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestäjä: Mediatalo Keskisuomalainen / Keskisuomalainen Oyj, y-tunnus 0174445-8

Mukana arvonnassa ovat seuraavat Mediatalo Keskisuomalaisen tilattavat paikallis-, alue- ja maakuntalehdet: Aamuposti, Etelä-Saimaa, Etelä-Suomen Sanomat, Forssan Lehti, Hankasalmen Sanomat, Heinäveden Lehti, Hämeen Sanomat, Iisalmen Sanomat, Itä-Häme, Itä-Savo, Joroisten Lehti, Juvan Lehti, Kaakonkulma, Kangasniemen Kunnallislehti, Karkkilan Tienoo, Keski-Häme, Keskilaakso, Keskisuomalainen, Keski-Uusimaa, Koillis-Savo, Kouvolan Sanomat, Kymen Sanomat, Laukaa-Konnevesi, Lopen Lehti, Loviisan Sanomat, Luoteis-Uusimaa, Luumäen Lehti, Länsi-Saimaan Sanomat, Länsi-Savo, Länsi-Uusimaa, Matti ja Liisa, Miilu, Paikallislehti Joutseno, Paikallislehti Sisä-Savo, Pieksämäen Lehti, Pielavesi-Keitele, Pitäjäläinen, Pitäjänuutiset, Puruvesi, Sampo, Savon Sanomat, Sipoon Sanomat, Sisä-Suomen Lehti, Soisalon Seutu, Uusimaa, Uutis-Jousi, Uutisvuoksi, Viispiikkinen, Viitasaaren Seutu ja Warkauden Lehti. (myöhemmin lehdet)

2. Palkinto

Arvonnassa arvotaan kymmenen (10) (myöhemmin palkinnot) lehden vuosikertaa. Yhden palkinnon arvo on valitusta lehdestä (yllä luetellut Mediatalo Keskisuomalaisen lehdet) ja tuotepaketista (lehti ja digi, digi) riippuen on 75-627 euroa.  Palkintojen yhteisarvo on 750-6270 euroa. Arvonnan järjestäjä maksaa palkintojen arvosta arpajaisveron. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.

Arvonta toteutetaan Mediatalo Keskisuomalaisen alueiden mukaisesti eli arvontaan osallistutaan osallistujan osoitetietojen mukaan. Osallistuvia alueita on viisi (5) ja jokaisella alueella arvotaan kaksi (2) palkintoa. Alueet ovat Etelä-Suomen Media Oy, Hämeen Media Oy / Hämeen Sanomat Oy, Kaakon Viestintä Oy, Keski-Suomen Media Oy ja Savon Media Oy.

Voittajat arvotaan 8.11.2022 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti heidän ilmoittamiinsa puhelinnumeroihin tai sähköpostiosoitteisiin. Jos jotakin voittajaa ei tavoiteta kolmen arkipäivän kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta tai hän on antanut virheellisen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.

Voittajien nimet voidaan julkaista järjestäjän www-sivustoilla ja muun kampanjatiedottamisen yhteydessä. Lisäksi palkintojen voittajien kanssa voidaan sopia haastattelun antamisesta ja julkaisemisesta järjestäjän medioissa. (Tarkemmin kohdassa 4. käyttöoikeus.)

Valittu palkinto tulee ottaa käyttöön vuoden 2022 loppuun mennessä. Palkinto toimitetaan voittajalle Mediatalo Keskisuomalaisen tavanomaisen jakelutavan mukaisesti kotimaassa. Palkinnon voi siirtää toiselle henkilölle.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset täysi-ikäiset henkilöt lukuun ottamatta alla mainittuja poikkeuksia. Arvontaan eivät saa osallistua järjestäjän työntekijät, eivätkä heidän perheenjäsenensä. Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran.

Arvontaan voi osallistua kirjoittamalla oman uutismuistonsa kampanjan www-sivuilla. Arvontaan osallistumiseksi pakollisia kenttiä ovat uutismuisto, yhteystiedot ja sääntöjen hyväksyminen.

4. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 1.9.-30.10.2022 välisenä aikana, ellei toisin ilmoiteta. Arvonta voidaan myös lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin. Arvonta tapahtuu 8.11.2022.

5. Käyttöoikeus

Kun asiakas osallistuu arvontaan uutismuistollaan, hän luovuttaa materiaalin (uutismuisto) käyttöoikeuden Mediatalo Keskisuomalaiselle ja antaa luvan julkaista materiaalin sellaisenaan tai muokattuna Mediatalo Keskisuomalaisen medioissa tai Facebook-, Twitter- ja Instagram-sivuilla ja muilla sosiaalisen median alustoilla.

Julkaistujen uutismuistojen yhteydessä ei kerrota uutismuiston jättäneen henkilön koko nimeä, tarkkoja yhteystietoja tai muuta tietoa, jonka kautta henkilö olisi tunnistettavissa. Uutismuiston yhteydessä voidaan julkaista henkilön etunimi ja paikkakunta.

Uutismuistoja voidaan käyttää myös toimituksellisena materiaalina. Mikäli henkilö on tällöin tunnistettavissa, kysytään häneltä erillinen lupa haastattelun ja jutun tekemiseen.

6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista.

7. Henkilötietojen käsittely

Osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käytetään voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Markkinointiluvan antaneiden tietoja voidaan käyttää Mediatalo Keskisuomalaisen markkinointiin ja markkinointiluvan antaneiden tiedot tallennetaan Mediatalo Keskisuomalaisen ylläpitämiin asiakastietoihin. Henkilötietoja voidaan käyttää myös toimituksellisia haastatteluja varten. Tällöin kuitenkin kysytään erillinen lupa haastattelua varten.

Markkinointiviesteistä voi kieltäytyä milloin tahansa. Ilman markkinointilupaa olevat henkilötiedot poistetaan kilpailun päätyttyä, , jos niiden pohjalta ei ole sovittu erillisiä haastatteluja. Henkilötietojen käsittely noudattaa Mediatalo Keskisuomalaisen tietosuojalauseketta.

 

8. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman järjestäjän kirjallista lupaa. Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

Mediatalo Keskisuomalaisen yleiset kilpailu- ja arvontasäännöt

Onnea arvontaan!