Tervetuloa Etelä-Suomen Sanomien asiakaspalveluun. Täällä voit hoitaa lehtitilauksiin liittyvät asiat sujuvasti silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Käytetyimmät palvelut on listattu sivun alalaitaan, valitse mitä haluat tehdä.

Tunnethan jo lehtesi tilauslaskun maksuttomat sähköiset laskuvaihtoehdot?

e-lasku verkkopankkiin, lasku sähköpostiin ja suoramaksusopimus pankin kanssa. Paperilla toimitettavista lehtitilauslaskuista veloitamme 1 euron suuruisen käsittely- ja postituskulun.

Lue lisää

Postin lakon vaikutus tilauslaskuihin

Postin lakon aikana laskutettiin tilauslaskuja e-laskuina, sähköpostilaskuina ja verkkolaskuina. Paperiset laskut (mukaan lukien suoramaksut) olivat laskutustauolla Postin lakosta johtuen ja ne laskutetaan asiakkailtamme vasta Postin lakon jälkeen. Myöhässä saapuneen paperisen laskun voi maksaa kuluttomasti viikon ajan laskun saapumisesta lukien.

Lue lisää

Joulukalenterin ensimmäinen luukku aukeaa 1.12.

Etelä-Suomen Sanomissa julkaistaan ajalla 1.–24.12.2019 lukijoiden joulukalenteri. Julkaisemme lehdessä ja ESS.fi:ssä päivittäin 10 onnennumeroa. Kun matkapuhelinnumerosi kaksi viimeistä numeroa ovat samat kuin jokin kymmenestä päivän onnennumerosta, voit osallistua arvontaan! Osallistuneiden kesken arvotaa huikeita palkintoja!

Lue lisää

Onnittele valmistunutta edullisesti

Kutsu vieraita juhliisi ja kiitä sinua juhlapäivänä muistaneita. Onnittele uutta ylioppilasta tai valmistunutta. Jätä ilmoitus Etelä-Suomen Sanomiin alkaen vain 10 €!

Lue lisää