Tervetuloa Etelä-Suomen Sanomien asiakaspalveluun. Täällä voit hoitaa lehtitilauksiin liittyvät asiat sujuvasti silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Käytetyimmät palvelut on listattu sivun alalaitaan, valitse mitä haluat tehdä.

ESS.fi uudistuu

ESS.fi uudistui – uusi, parempi lukukokemus

Uudistimme ESS.fi-verkkopalvelumme 4.2. Uusi ulkoasu on aikaisempaa selkeämpi ja se on suunniteltu erityisesti mobiililaitteille. Kaikki verkkosisällöt ja näköislehden löydät edelleen tutusta osoitteesta ESS.fi. Kirjautumaan pääset oikean yläreunan asiakas-valikosta.

Lue lisää

Kestotilaaja, ilahduta ystävääsi lahjatilauksella!

Kestotilaajana voit valita lehdistämme juuri ystävällesi sopivan! Tilaa Etelä-Suomen Sanomat tai Itä-Häme -50 % hintaan, etusi jopa 77,40 €!

Lue lisää

Kestotilaaja – muista hyödyntää ESApassietusi!

Vuoden 2020 ESApassit postitimme kestotilaajillemme tammikuun lopussa. Muistathan hyödyntää ESApassin mukana postitetut edut: Matkapoikien talvilomaristeilyt varaat osoitteesta matkapojat.fi/esapassi, Lahden Kaupunginteatterin Kesäkirja-näytelmän kestotilaajan näytökset 20.2. ja 28.2. puhelinvaraukset 0600 30 5757 tai lippumyymälästä sekä Viking Linen etukortissa mainitut risteilyedut 8.4. saakka osoitteesta vikingline.fi. Katso myös kaikki muut ajankohtaiset ESApassiedut!

Lue lisää