Tervetuloa Etelä-Suomen Sanomien asiakaspalveluun. Täällä voit hoitaa lehtitilauksiin liittyvät asiat sujuvasti silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Käytetyimmät palvelut on listattu sivun alalaitaan, valitse mitä haluat tehdä.

Näköislehti on täydellinen lukupaketti jokaiseen päivään – tärkeimmät uutiset, juttuja ja ajanvietettä

Näköislehdestä löydät kaiken yhdessä paketissa: päivän tärkeimmät uutiset, juttuja ja ajanvietettä. Jos lehti jäi lukematta, löydät sen myös jälkikäteen arkistosta. Kokeile myös ristikoiden ja sudokujen täyttöä näköislehdessä. Lue lisää näköislehdestä ja muista monipuolisista digisisällöistämme.

Lue lisää

Luukku.com -sähköpostit ja Mediatunnus

Luukku.com -sähköpostipalvelu on muuttunut maksulliseksi palveluksi 25.5.2022 alkaen. Jos käytät luukku.com -sähköpostiosoitetta Mediatunnuksenasi, varmistathan että pääset edelleen sähköpostiisi.

Lue lisää

Osallistu arvontaan ja voita iPhone 13!

Uutisia jokaiseen hetkeen. Tilaaja, osallistu arvontaan ja voita iPhone 13. Arvo jopa 829 €!

Lue lisää

Jakeluhäiriöt 7.7.

Huomenta! Tänään, 7. heinäkuuta jakelu valmistuu Lahdessa Metsäkankaalla, Hennalassa ja Kartanossa noin seitsemältä, Keijupuistossa noin puoli kahdeksalta sekä Jalkarannassa ja Rautakankareella noin puoli yhdeksältä. Heinolassa Vierumäen ja Myllyojan jakelu valmistuu noin seitsemältä sekä Sahanniemessä, Tommolassa, Jyrängössä ja Hoilossa puoli yhdeksältä. Hollolan Tennilässä jakelu valmistuu noin kello kahdeksan. Nastolassa Kirkonkylän ja Rakokiven jakelu valmistuu noin kello kahdeksalta ja Nastonharjun, Veljeskylän ja Montarin jakelu noin yhdeksältä. Orimattilassa Artjärven ja Hietanan jakelu valmistuu noin kahdeksalta. Asikkalassa Vääksyn, Hillilän ja Kurhilan jakelu valmistuu noin yhdeksältä. Pahoittelemme häiriötä.

Lue lisää