Etelä-Suomen Sanomien kestotilaus kannattaa!

Lahtipassi uudistui ESApassiksi!

Lahtipassi on nyt ESApassi. ESApassi on Etelä-Suomen Sanomien ja Itä-Hämeen kestotilaajien yhteinen etukortti, jolla voit hyödyntää ristiin kaikki Etelä-Suomen Sanomien ja Itä-Hämeen tarjoamat kestotilaajaedut.

Milloin olen oikeutettu kestotilaajan etuihin?

Mikäli sinulla on voimassa oleva Etelä-Suomen Sanomien tai ESS Verkko -tuotteen kestotilaus, olet oikeutettu tilaajaetuihimme. Kestotilaajana saat käyttöösi ESAPassin, jolla voit lunastaa etusi kumppaniyrityksissä. Etelä-Suomen Sanomien sähköisissä asiointipalveluissa kestotilauksesi tunnistetaan Mediatilisi kautta. Mikäli sinulla ei vielä ole Mediatiliä, katso ohje tunnusten luomiseen tästä. Määräaikaistilaajat eivät ole oikeutettuja kestotilaajaetuihin.

Mitä saan kestotilaajana?

Kestotilaajana voit hyödyntää etuasiakkuuttasi ESApassilla alueen tapahtumissa ja alueen liikkeissä. Kestotilaajana sinulla on myös mahdollisuus kokea elämyksiä, joita muuten ei ole tarjolla, esimerkiksi lukijamatkoilla.

ESApassia voit hyödyntää myös kumppaniyrityksissämme, jotka tarjoavat kuukausittain tarjouksia ja muita rahanarvoisia etuja tuotteistaan ja palveluistaan. Kestotilaajana saat etuja myös lukuisista Etelä-Suomen Sanomien ja Itä-Hämeen tilaus- ja ilmoitustuotteista.

Katso voimassa olevat kestotilaajan edut tästä!

Miten saan ESApassin?

Toimitamme ESApasseja etuasiakkaillemme kootusti kolmesti vuodessa: vuoden vaihteen jälkeen, loppukeväästä ja syksyllä.

Jos ESApassisi on kadonnut, saat uuden käymällä Mediakulmassa osoitteessa Hämeenkatu 5 (avoinna ma-pe 8.30-16.30) tai tilaamalla sen puhelimitse asiakaspalvelustamme p. 03 7575 700 (avoinna ma-pe klo 8.30-16.00).