ESA-Luukku –ovellekantopalvelu

Lehden tilaushinta sisältää jakelun Postin perusjakelun mukaiseen laatikkoon tai laatikkoryhmään. Jos kuitenkin haluat lehdet toimitettavan muuhun kuin Postin määrittämään paikkaan, tarjoamme sinulle ESA-Luukku-palvelun.

ESA-Luukku –palvelu tarjoaa mahdollisuuden saada sanomalehden jakelu kotiovelle tai osoittamaasi postilaatikkoon. Palvelu on maksullinen ja se edellyttää toistaiseksi voimassa olevaa lehtitilausta. Palvelu ei ole liitettävissä määräaikaistilauksiin.

Palvelun tilaaminen

Palvelun voit tilata sivun alalaidassa olevalla lomakkeella tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme (03) 75757 700. Palvelua tilatessasi sinun tulee ilmoittaa osoitteesi, toimituspostilaatikon tarkka sijainti sekä edestakainen matka Postin määrittämästä laatikosta tai laatikkoryhmästä. Jakelumme tarkistaa matkan ensimmäisen jakelun yhteydessä.

Palvelun hinta ja laskutus

Edestakainen poikkeama metreissä Hinta / kk Hinta / vuosi
25 m 10 € 120 €
50 m 15 € 180 €
100 m 20 € 240 €
150 m 25 € 300 €

Edestakainen poikkeama mitataan Postin osoittamasta laatikkoryhmästä asiakkaan osoittamaan uuteen laatikkoon.
Mikäli edestakainen poikkeama on yli 150 m, palvelu hinnoitellaan erikseen ja voit pyytää tarjouksen asiakaspalvelumme kautta. Mikäli edestakainen poikkeama Postin määrittämästä laatikkoryhmästä on yli 150 m, palvelusopimuksia ei uusita automaattisesti.

ESA Luukku-palvelu laskutetaan asiakkaalta lehtitilauksen yhteydessä lehtitilauksen laskutusjaksojen mukaisesti.

Alennukset liikuntarajoitteisille

Tarjoamme ESA Luukku-palvelun liikuntarajoitteisille -50 % alennuksella. Liikuntarajoitteisuus tulee todentaa pyydettäessä lääkärintodistuksella, jotta alennus voidaan myöntää.

Asiakkaan vastuu palvelun saatavuuteen

Asiakas vastaa siitä, että lehden jakajalla on säästä riippumatta esteetön ja turvallinen pääsy postilaatikolle tai -luukulle (hiekoitus, lumi, valaistus jne.). Mikäli asiakas ei ole vastannut edellä mainituista asioista, toimitetaan lehti postin määrittämään laatikkoryhmään tai -laatikkoon.

Yhteydenotot

Mikäli sinulla on kysyttävää nykyisestä luukkuun jakopalvelusta, haluat irtisanoa sopimuksen, tai tilata uuden ESA-Luukku-palvelun, ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse (03) 7575 700.