Kestotilaaja, ilahduta ystävääsi lahjatilauksella!

Lahjatilaus puoleen hintaan! Kestotilaaja – ilahduta ystävää ja valitse lehdistämme juuri hänelle sopivin tilausvaihtoehto. Tilaa Etlari -50 % hintaan valitsemalla alla olevista vaihtoehdoista. Voit halutessasi valita ystävällesi Itä-Hämeen tilauksen tästä.

Muistathan kertoa lahjan saajalle antamastasi lahjasta. Tulosta ystävällesi lahjakortti tästä.

Lehti ja digi ystävälle 4 kk -50 % | Saat kaupan päälle 1 kk hyvityksen omaan tilaukseesi

Lehti ja digi ystävälle 4 kk -50 % | Saat kaupan päälle 1 kk hyvityksen omaan tilaukseesi

Kaupan päälle 1 kk hyvitys omaan tilaukseen. Tilaus sis. painetun lehden, ESS.fi-verkkopalvelun, näköislehden ja sovellukset joka päivä. Tilauksen kokonaishinta 88 € (norm. 174 €).

Tee tilaus
Digi ystävälle 4 kk -50 %

Digi ystävälle 4 kk -50 %

Tilaus sis. ESS.fi-verkkopalvelun, näköislehden ja sovelluksen joka päivä. Tilauksen kokonaishinta 29,80 € (norm. 59,60 €).

Tee tilaus

Lahjatilauksen tilaussäännöt:
Tarjoukset koskevat uusia kotimaan tilauksia. Lahjan antajan oma kestotilaus tulee olla voimassa koko lahjatilausjakson ajan.

Tilaus laskutetaan ilman käsittelykuluja e-laskulla tai sähköpostilaskulla. Paperilaskuun lisätään 1,75 € käsittely- ja postikulu. Jos haluat sähköpostilaskun, ole yhteydessä asiakaspalveluun. Mikäli lahjan saa­jalla on jo Mediatunnus, hän voi käyttää tilaukseensa liittyviä sähköisiä palveluita aiemmin luodulla tunnuksella.

Katso tietosuojalauseke, tilausehdot, tiedot asiakasrekisteristä ja peruuttamisoikeus täältä.

Tarjoukset voimassa 25.1.-28.2.2021.