Tilaa itsellesi kesälahja!

Kestotilaaja, hyödynnä maksuton kesäetusi ja tilaa mökillesi rinnakkaistilauksena kesälukemista! Ilahduta itseäsi pidempään ja tilaa samalla lisäkuukaudet -50 % hintaan.

Mikäli haluat tehdä lahjatilauksen ystävälle, tee tilaus tästä.

Tee rinnakkaistilaus mökillesi alla olevalla lomakkeella:

    Tilaus sis. painetun lehden, ESS.fi-verkkopalvelun, näköislehden ja sovellukset joka päivä. Oman kestotilauksen tulee olla voimassa koko rinnakkaistilauksen ajan. Maksuttoman tilauksen tulee alkaa 16.8.2021 mennessä.

Lahjatilauksen tilaussäännöt:
Maksuttoman tilauksen voi tehdä kesällä 1 kk ajaksi vain Jakeluseppien Päijät-Hämeen varhaisjakelun alueella sijaitsevaan talouteen, johon tilauksen alkamishetkellä ei ole voimassa kyseisen lehden tilausta. Kestotilaaja voi tilata yhden maksuttoman lehden, joko rinnakkaislehtenä itselle tai lahjatilauksena läheiselle. Oman kestotilauksen tulee olla voimassa koko lahjatilauksen tai rinnakkaistilauksen ajan. Digitilauksen voi tilata myös oman jakelualueen ulkopuoliselle alueelle. Maksuttoman tilauksen tulee alkaa 16.8.2021 mennessä.

Tilaukset ovat määräaikaisia ja päättyvät tilausjakson jälkeen. Tilaus laskutetaan ilman käsittelykuluja e-laskulla tai sähköpostilaskulla. Paperilaskuun lisätään 1,75 € käsittely- ja postikulu. Jos haluat sähköpostilaskun, ole yhteydessä asiakaspalveluun. Mikäli lahjan saa­jalla on jo Mediatunnus, hän voi käyttää tilaukseensa liittyviä sähköisiä palveluita aiemmin luodulla tunnuksella.

Tarjoukset voimassa 10.5.-15.8.2021.

Katso tietosuojalauseke, tilausehdot, tiedot asiakasrekisteristä ja peruuttamisoikeus täältä.