Kannamme vastuumme suomalaisten tiedonsaannista

Vastuullista journalismia sinun tarpeisiisi

Etelä-Suomen Sanomat ilmestyy sekä paperisena että verkossa normaalisti poikkeusoloista huolimatta. Seuraamme epidemiaa paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Tiedonvälityksen lisäksi haluamme tarjota ihmisille myös uudenlaista ajanvietettä harrastamisen mahdollisuuksien ollessa rajattuja. Lisäämme lehteen ylimääräisen ristikon ja laajemman tietovisan.

Noudatamme Julkisen Sanan Neuvoston ja media-alan ohjeita vastuullisesta journalismista. Välitämme totuudenmukaista tietoa ja tarkistamme tiedot luotettavista lähteistä – myös poikkeusoloissa. Etlaria seuraamalla tiedät miltä asuinalueellasi ja maailmalla tapahtuu – aina luotettavasti.

Lue lisää ESS toiminnasta poikkeusoloissa

Uusimmat jutut luet nopeimmin verkosta

Tuoreimmat uutiset löydät aina verkkopalvelustamme osoitteesta ESS.fi. Kokoamme verkkoon myös laajempia lukupaketteja muun muassa kotikuntoilusta ja muista sellaisista ajankohtaisista aiheista, jotka vaikuttavat kaikkien arkeen tällä hetkellä. Vaikka tapahtumia on virusepidemian takia peruttu, me tuomme niitä takaisin verkon livelähetyksinä.

Kirjaudu sisään Mediatunnuksellasi ja pysy ajan tasalla.

Näin kirjaudut sisään Mediatunnuksellasi:

  1. Mene osoitteeseen ESS.fi
  2. Klikkaa oikean yläkulman asiakas-valikkoa ja valitse kirjaudu
  3. Syötä Mediatunnuksesi sähköpostiosoite sekä salasana ja kirjaudu sisään
    HUOM! Mikäli et muista salasanaa, klikkaa kirjaudu-painikkeen alta ’’olen unohtanut salasanani’’. Et voi luoda uutta Mediatunnusta, jos olet tehnyt sen jo aikaisemmin.

Näin luot Mediatunnuksen:

  1. Mene osoitteeseen ESS.fi/rekisteroidy
  2. Syötä asiakasnumerosi sekä postinumerosi ja klikkaa JATKA.
    Asiakasnumerosi saat lähettämällä tekstiviestin ASIAKASNUMERO numeroon 13520 (viestin hinta 0,25 €) tai tarkistamalla sen viimeisimmästä laskustasi.
  3. Anna sähköpostiosoite ja luo salasana, joilla käytät palveluita jatkossa. Tarkista myös, että nimitietosi ovat oikein, hyväksy käyttöehdot ja klikkaa AKTIVOI-painiketta

Lue lisää Mediatunnuksesta osoitteesta tästä >>

Lisätietoja Mediatunnuksesta

Koronaviruksen vaikutus asiakaspalveluumme

Koronavirusepidemian vuoksi asiakaspalvelupisteemme Lahden Mediakulmassa ja Heinolassa ovat toistaiseksi suljettu.

Verkkoasiointi, sähköposti ja puhelin palvelevat normaalisti. Myös jakelupäivystys palvelee normaalisti puhelimitse joka päivä. Kaikki yhteystiedot löydät verkkosivuiltamme täältä >>

Lisätietoja asiakaspalvelupisteidemme sulusta löydät täältä >>

20.3.2020