Postin lakon vaikutus Etelä-Suomen Sanomiin

Postin lakko alkaa 11.11. ja sen on arvioitu kestävän jopa 2 viikkoa. Lakko koskee vain Postin perusjakelua, eikä sillä ole vaikutusta ESA Jakeluiden varhaisjakeluun. Postin perusjakelussa (päiväjakelu arkisin) olevia lehtitilauksia ei jaeta. Katso alta tarkemmat ohjeet ja lisätiedot.

Lakon vaikutus lehden jakeluun

Saan lehteni joka päivä varhaisjakelussa:

Postin lakko ei vaikuta Etelä-Suomen Sanomien jakeluun vaan se toimitetaan sinulle normaalisti ESA Jakeluiden varhaisjakelussa.

Saan lehteni arkena Postin päiväjakelussa ja viikonloppuisin varhaisjakelussa:

Valitettavasti Posti ei jaa Etelä-Suomen Sanomia arkena. Halutessasi voit lukea ESS Digilehden verkossa Mediatunnuksellasi tai noutaa lehden asiakaspalvelustamme. Viikonloppuisin saat Etelä-Suomen Sanomat normaalisti ESA Jakeluiden kautta. Hyvitämme tilaukseesi toimittamattomien lehtien osuuden. Hyvitys on ajallinen ja se lisätään maksetun kauden loppuun. Huomioithan, että ESS Digilehti vaikuttaa hyvityspäiviin.

Saan lehteni arkisin Postin päiväjakelussa:

Valitettavasti Posti ei jaa Etelä-Suomen Sanomia arkena. Halutessasi voit lukea ESS Digilehden verkossa Mediatunnuksellasi tai noutaa lehden asiakaspalvelustamme. Hyvitämme tilaukseesi toimittamattomien lehtien osuuden. Hyvitys on ajallinen ja se lisätään maksetun kauden loppuun. Huomioithan, että ESS Digilehti vaikuttaa hyvityspäiviin.

Oletko tehnyt tilauksen, joka sisältää kaupanpäällisen?

Jos olet tilannut kaupanpäällisen sisältävän tilauksen, kuten kestotilaajan joulun lahjalehden, toimitamme postitettavan kaupanpäällisen kirjekuoressa ESA Jakeluiden mukana osoitteettomana kirjeenä. Seuraathan siis postiasi. Muissa tilanteissa olemme sinuun yhteydessä henkilökohtaisesti. Halutessasi voit myös noutaa kaupanpäällisen asiakaspalvelupisteestämme.

Lakon vaikutus laskutukseen

Lakon vuoksi olemme lisänneet postitettaviin laskuihin pidemmän maksuajan. Pidempi eräpäivä ei lykkää seuraavan laskutuskauden alkamista, joten eräpäivien välit saattavat olla normaalista rytmistä poikkeavat useassa erässä maksavilla asiakkailla.

Miten voin lukea lehden lakon aikana?

ESS Digilehti on luettavissasi joka päivä verkosta Mediatunnuksellasi. Katso ohjeet alta.

Nouda lehti asiakaspalvelustamme tai noutopisteestä:

Mediakulma
Hämeenkatu 5, 15110 Lahti
Avoinna ma-pe 8.30-16.30

Itä-Häme
Kirkkokatu 15, 18100 Heinola
Avoinna ma-pe klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00

Kanavan Kotileipomo
Aleksintie 1, Vääksy
Avoinna ma-pe 6-17, la 6-15

Näin pääset lukemaan ESS Digilehden

Tilaukseesi sisältyy automaattisesti myös ESS Digilehti. Pääset lukemaan sen joka päivä verkosta jo aamuyöstä osoitteesta ESS.fi/nakoislehti Mediatunnuksellasi.

Jos et ole vielä luonut Mediatunnusta, voit tehdä sen asiakasnumerosi avulla. Luo itsellesi Mediatunnus helposti tästä.

Jos olet jo luonut Mediatunnuksen, mutta et pääse lukemaan ESS Digilehteä, tarkistathan, että asiakasnumerosi on kytketty tiliin. Katso ohjeet tästä. Jos omissa tiedoissasi on vanha asiakasnumero, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Jos olet jo luonut Mediatunnuksen, mutta et muista salasanaasi, voit tilata uuden tästä.

7.11.2019