Tiedotteet

Etelä-Suomen Sanomat ilmestyy verkossa vuoden jokaisena päivänä

Lauantaina 11.4., pääsiäissunnuntaina 12.4. ja maanantaina 13.4. julkaisemme verkossa erillisen näköislehden, johon on koottu ajankohtaista ja ajatonta luettavaa sinua varten. Verkkopalvelumme ESS.fi uutisoi ajantasaisesti aamusta iltaan myös pääsiäisenä. Paperisena lehti ilmestyy pe 10.4. ja seuraavan kerran ti 14.4. Pääsiäisen näköislehdet ovat luettavissa Mediatunnuksellasi osoitteessa ESS.fi/nakoislehti niiden ilmestymispäivänä. Katso pääsiäisen vaikutus myös asiakaspalveluumme sekä ilmoituksien jättöön.

Lue lisää

Kannamme vastuumme suomalaisten tiedonsaannista

Etelä-Suomen Sanomat ilmestyy sekä paperisena että verkossa normaalisti poikkeusoloista huolimatta. Seuraamme epidemiaa paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Tiedonvälityksen lisäksi haluamme tarjota ihmisille myös uudenlaista ajanvietettä harrastamisen mahdollisuuksien ollessa rajattuja. Lisäämme lehteen ylimääräisen ristikon ja laajemman tietovisan.

Lue lisää

Tunnethan jo lehtesi tilauslaskun maksuttomat sähköiset laskuvaihtoehdot?

e-lasku verkkopankkiin, lasku sähköpostiin ja suoramaksusopimus pankin kanssa. Paperilla toimitettavista lehtitilauslaskuista veloitamme 1 euron suuruisen käsittely- ja postituskulun.

Lue lisää

Ohjevideo Mediatunnusten luomiseen

Mikäli sinulla ei vielä ole käytössäsi Mediatunnusta, luo se nyt helposti ohjevideon avulla. Videolla käymme tunnuksen luomisen läpi vaihe vaiheelta. Mediatunnuksella saat käyttöösi kaikki tilaukseesi liittyvät sähköiset palvelut.

Lue lisää