Ohjeet tunnuspohjaisen yritystilauksen käyttöönottoon

1. Yrityksen vastuuhenkilöllä tulee olla Mediatunnus.

Sen voi tehdä itse täältä tai se luodaan etukäteen valmiiksi. Mediatunnukseen tarvitaan sähköpostiosoite, salasana sekä etu- ja sukunimi.

2. Kun vastuuhenkilöllä on Mediatunnus ja siihen on Yritysdigitilaus kytketty, hän voi jakaa käyttöoikeuksia seuraavasti:

  1. Kirjaudu Mediatunnuksilla sisään osoitteeseen https://media.portal.worldoftulo.com/Login
  2. Avaa ”Voimassa olevat tilaukset” – välilehti
  3. Klikkaa tilauksen kohdalla ”Jaa paketti” -painiketta
  4. Lisää avautuvaan listaan yrityksesi työntekijöiden sähköpostiosoitteet

3. Huomioithan että voit laittaa sähköpostiosoitteita vain ostamasi määrän.

Mikäli määrää on tarve lisätä, ota yhteys asiakaspalveluumme. Mikäli määrä ylittää sovitun, veloitamme toteutuneen määrän mukaisesti.

4. Yrityksen työntekijä saa tämän jälkeen sähköpostin, jossa linkki tilauksen käyttöönottoon.

Työntekijän tulee tehdä oma henkilökohtainen Mediatunnus. Jos sellaista ei ole niin järjestelmä pyytää luomaan sellaisen.

5. Kun työntekijä on kirjautunut palveluun sähköpostissa saamansa linkin avulla, järjestelmä pyytää vielä hyväksymään jaetun tilauksen:

6. Tämän jälkeen juttuja pääsee lukemaan kirjautumalla uutissivuston (esim. ess.fi, ksml.fi ) Asiakas – valikossa.

HUOM! Ensimmäisellä kerralla kaikkiin uutissivustoihin on kirjauduttava. Jatkossa selaimet muistavat tunnukset, mikäli selaimessa sellaiset ovat sallittuja.

A) Kirjaudu-linkistä avautuu sivu, jossa kirjautuminen onnistuu Mediatunnuksilla (sähköposti + salasana). Mikäli salasana on unohtunut, sen voi uusia samalla sivulla.

B) Kirjautuneena Asiakas-valikossa voi nähdä oman nimensä sekä pääsee katsomaan tilaustietojaan ”Omat tiedot” – linkistä