Saikkua, kiitos Sibeliustalossa perjantaina 31.3. klo 19

Etu voimassa: 27.1. - 31.3.

Saikkua, kiitos

Sibeliustalossa perjantaina 31.3. klo 19.00

Esityksen kesto noin 2 h, väliaika.

SAIKKUA KIITOS – yli 500 ESITYSTÄ JA 250 000 TYYTYVÄISTÄ KATSOJAA!

Ympäri Suomea esitetty, stand up -koomikko Ismo Leikolan ja Kalle Pylvänäisen kirjoittama iloittelu on muutamassa vuodessa kerännyt maanlaajuisesti uskomattoman määrän esityksiä ja yleisöä.

Otto Kanervan ohjaaman esityksen aihe on kaikille suomalaisille tuttu: terveys ja sairaus; terveyskeskukset ja sairaalat; lääkärit, potilaat ja sairaanhoitajat.

Nauru on kaikunut ympäri Suomea ja vähän ulkomaillakin. Loistavat näyttelijät Jukka Rasila, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen esiintyvät useissa rooleissa nauruhermoja kutkuttavasti. Eikä naurulle tuntuisi olevan loppua.

Kiiruhda siis pikaisesti lippuluukulle. 250 000 katsojaa ei voi olla väärässä tämän naurupommin suhteen!

Peruslippu 35 €
Kestotilaajat 29 €
Etkopaloja ja elämyksiä (Show & Dinner) 62,50 €
(Hintaan lisätään Lippu.fi toimitusmaksu: Myyntipisteiltä 3 €/tilaus, verkkokaupassa 1,50 €/tilaus ja R-kioskeilta 3 €/tilaus + 1 €/lippu.)

LIPUT: Sibeliustalon päivittäinen lipunmyynti kauppakeskus TRIO:n Lippu.fi myyntipisteestä, Aleksanterinkatu 18 A, katutaso. Sibeliustalon lippukassa palvelee asiakkaita tuntia ennen tapahtumaa.
HUOM! Kestotilaajalippuja rajoitettu erä, 2 / kestotilaaja, ei varauksia. Ostettaessa esitettävä Hämeen Median etukortti. Etuhintaisten lippujen lipunmyynti Lippu.fi-myymälä Kauppakeskus Trio, Lahti ma-pe 9-18, la 10-16.

Edun tarjoaa

Lahden Sibeliustalo

KOKO Lahti Oy
Lahden Sibeliustalo

Ankkurikatu 7, 15140 Lahti

sibeliustalo.fi