Mikä on lukuoikeus?

Digilukuoikeus on lehti ja digi- sekä digitilaukseen kuuluva maksuton lisäpalvelu. Se mahdollistaa lukuoikeuden lehden digipalvelun koko sisältöön kaikilla tuetuilla päätelaitteilla. Saat siis rajattoman digisisältöjen käytön vuoden jokaisena päivänä. Suurimman hyödyn saat asentamalla sovellukset tabletille tai älypuhelimelle ja jakamalla lukuoikeuden samassa taloudessa asuville perheenjäsenillesi.

Lukuoikeuden voi jakaa kolmelle samassa taloudessa asuvalle perheenjäsenelle. Lukuoikeuksia voi lisätä tai poistaa vain päätilaaja. Perheenjäsenet tekevät omat henkilökohtaiset Mediatunnukset saamansa sähköpostiviestin mukaisesti.

Käyttöehtojemme mukaan Mediatunnusta ja salasanaa ei saa jakaa tilaajatalouden ulkopuolelle. Henkilökohtaisia mediatunnuksia ei myöskään kannata antaa ulkopuolisille, koska näin tehdessä muut ihmiset pääsevät käsiksi henkilökohtaisiin tilaustietoihin ja voivat esimerkiksi kommentoida juttuja toisen henkilön nimissä. Mediatunnuksen hallussapitäjä voi myös vaihtaa tunnukselle kirjattua salasanaa. Tällöin voidaan päätyä tilanteeseen, jossa tilaaja ei pääse lukemaan maksamaansa lehteä.

21.10.2021