Hämeen Median tapahtumia: Jarkko Ahola Särmää & Sävyjä –konserttisalikiertue

Etu voimassa: 1.9. - 14.10.

Hämeen Median tapahtumia:

Jarkko Ahola Särmää & Sävyjä –konserttisalikiertue

Sibeliustalo, pe 14.10. klo 19.00

Monipuolinen rocktenori Jarkko Ahola lähtee lokakuussa kolmetoista konserttia käsittävälle Särmää & Sävyjä -konserttisalikiertueelle. Menestyksekkäällä urallaan niin raskasta rockia, ikivihreitä klassikoita, pop-musiikkia kuin joululaulujakin esittänyt laulaja-lauluntekijä aloittaa kiertueensa 14. lokakuuta Lahdesta. Kiertue päättyy Tampere-taloon 3. joulukuuta.
Vuosien saatossa Aholan konserttien musiikkityylit ja biisivalinnat ovat laajentuneet sellaisiin mittoihin, että dynamiikan ja nyanssien merkitys korostuu. Taitavana tulkitsijana tunnettu Ahola haluaa tulevissa konserteissa ottaa käyttöön koko repertuaarinsa ja tarjota kuulijoille särmää ja sävyjä.

>> Tapahtumasivulle tästä <<

Peruslippu 39,50 €
Kestotilaajan lippu 34,50 €
(hinnat sisältävät käsittelymaksut)

LIPUT: Sibeliustalon päivittäinen lipunmyynti kauppakeskus TRIO:n Lippu.fi myyntipisteestä, Aleksanterinkatu 18 A, katutaso. Sibeliustalon lippukassa palvelee asiakkaita tuntia ennen tapahtumaa.
HUOM! Kestotilaajalippuja rajoitettu erä, 2 / kestotilaaja, ei varauksia. Ostettaessa esitettävä Hämeen Median etukortti 2022. Lipunmyynti Lippu.fi-myymälä Kauppakeskus Trio, Lahti ma-pe 9-18, la 10-16.

 

Edun tarjoaa

Lahden Sibeliustalo

KOKO Lahti Oy
Lahden Sibeliustalo

Ankkurikatu 7, 15140 Lahti

sibeliustalo.fi