Tiedotteet

Hämeen Media tarjoaa kestotilaajilleen IPANA-ROCK: MIMMIT Finlandia-klubilla lauantaina 21.10. klo 14

Hämeen Media tarjoaa kestotilaajilleen

IPANA-ROCK: MIMMIT

Finlandia-klubilla lauantaina 21.10. klo 14.00

Jaossa 100 lippua nopeimmille kestotilaajille.
Liput jaetaan Mediakulmasta (Hämeenkatu 5, Lahti) ja lippupakettiin kuuluu 2 lippua / kestotilaaja.

Tarkistamme kestotilauksesi voimassaolon. Lippupaketin arvo 32 €.

Palkittu Mimmit-yhtye on 15 vuoden aikana luonut ainutlaatuisen uran suomalaisessa lastenkulttuurissa; yli 13 miljoonaa Youtube-katselua, levyjä, TV-sarjoja, kirjoja, konsertteja, tekstiilikokoelma sekä faneja ympäri maailmaa.

Mimmit on riemastuttavan hauska kahden sisaruksen muodostama lastenyhtye, jonka lavaenergia tempaa mukaansa niin lapset kuin aikuiset. Mimmit pulppuavat laulua, tanssia ja puhetta ja saavat kuuntelijat taatusti hyvälle tuulelle. Yhtyeen ilmava luomusoundi on balsamia myös vanhempien korville.

Lisätietoa yhtyeestä: mimmit.com

Finlandia-klubi sijaitsee Puusepän Salin vanhoissa tehdastiloissa Sibeliustalon toisessa kerroksessa. Kulku Klubille tapahtuu Sibeliustalon pääovista.

Kestotilaaja nouda lippusi Mediakulmasta, Hämeenkatu 5, Lahti.
Avoinna ma-pe klo 8.00-16.00. Paikkoja rajoitetusti, ei puhelinvarauksia. Rajoitus 2 lippua / etukortti.

Lahjatilaus huippu edullisesti!

Rinnakkaistilaus kestotilaajille -40 %

Kestotilaajana saat lehden rinnakkaistilauksen 40 % alennuksella jopa yhteensä kuudeksi kuukaudeksi vuodesta. Alennus lasketaan määräaikaistilauksen hinnasta. Katso voimassaolevat hinnat tilaushinnastosta.

Rinnakkaistilaus on mahdollista tehdä vain kotimaassa sijaitsevaan asiakkaan omaan talouteen tai vapaa-ajanasuntoon, ja sen minimipituus on kaksi viikkoa. Rinnakkaistilauksen aikana kestotilauksen jakelun tulee jatkua keskeytymättömänä vakituiseen jakeluosoitteeseen. Rinnakkaistilauksen yhteenlaskettu voimassaoloaika voi olla vuoden aikana korkeintaan kuusi kuukautta. Katso lisätietoja tilausehdoistamme.

Levikkialueen ulkopuolisessa jakelussa emme voi taata jakelun toteutumista tiettynä päivänä.

Hyödynnä kestotilaajan etusi, ja tilaa rinnakkaislehti asiakaspalvelustamme!

 

Hyvitys jakelunkeskeytyksestä

Tee jakelunkeskeytys lomasi ajaksi – kestotilaajana hyvitämme keskeytysaikasi lehdet

Hämeen Sanomien kestotilaajana hyvitämme keskeytysaikasi ajallisesti laskutusjakson lopussa. Jakelunkeskeytys siirtää seuraavan laskutusjakson alkua eteenpäin.

Tilauksissa, jotka sisältävät painetun lehden ja digin, digin käyttöoikeus jää voimaan painetun lehden keskeytyksen ajaksi. Tällöin hyvitettävästä ajasta vähennetään digin normaalihintaa vastaava aika keskeytyksen pituuden perusteella. Aikahyvitys on tällöin noin puolet jakelunkeskeytyksen pituutta vastaavasta ajasta.

Verkon kautta jakelunkeskeytyksen voi tehdä vähintään 2 päiväksi ja enintään 6 kuukaudeksi. Tarkemmat jakelunkeskeytysehdot löydät täältä:

Jakelunkeskeytysehdot

Tee jakelunkeskeytys näppärästi verkossa Mediatunnuksellasi.

Kirjaudu