Yhdellä tilauksella monipuoliset digisisällöt jopa neljälle käyttäjälle

Tilaajana voit jakaa digilukuoikeuden kolmelle samassa taloudessa asuvalle perheenjäsenelle. Jaettuasi lukuoikeuden perheenjäsenesi pääsevät luomaan oman Mediatunnuksen, jolla pääsevät lukemaan kaikkia digisisältöjämme sekä kommentoimaan juttujamme omalla nimimerkillään. Jakamalla lukuoikeuden myös tilaustietosi ovat turvassa, sillä voit tehdä niihin muutoksia vain omalla Mediatunnuksellasi.


Mitä kaikkea lukuoikeus sisältää?

Digilukuoikeus on lehti ja digi- sekä digitilaukseen kuuluva maksuton lisäpalvelu. Se mahdollistaa lukuoikeuden lehden digipalvelun koko sisältöön kaikilla tuetuilla päätelaitteilla. Lisälukuoikeuden saanut henkilö voi lukea sisältöjä Hankasalmensanomat.fi-verkkopalvelusta, näköislehdestä ja sovelluksista. Tällöin lisälukuoikeuden saanut perheenjäsen voi käyttää uutissovellusta ja päivän lehti -sovellusta omalla laitteellaan (iOs ja Android). Lisäksi hän voi kommentoida juttuja kommenttipalstalla. 

Miten jaan lukuoikeuden?

Lehti ja digi- sekä digitilaus oikeuttaa tilaajan jakamaan digilukuoikeuden kolmelle samassa taloudessa asuvalle perheenjäsenelle. Tilaaja tekee jaon itse ja lähettää perheenjäsenelleen kutsun henkilökohtaisen Mediatunnuksen luomiseen.

Lukuoikeuden jakaminen tapahtuu seuraavasti:

  1. Kirjaudu sisään omien tietojen hallintaan Mediatunnuksellasi osoitteessa https://media.portal.worldoftulo.com/
  2. Siirry Voimassa olevat tilaukset -välilehdelle.
  3. Klikkaa Jaa paketti -painiketta halutun tilauksen kohdalla. Jaa Paketti -painike näkyy vain, jos tuotteeseen liittyy jakomahdollisuus.
  4. Avautuvassa näkymässä tilauksen omistaja lähettää perheenjäsenensä sähköpostiin kutsun, jonka kautta perheenjäsen luo itselleen oman Mediatunnuksen. Kirjoita sähköpostikenttiin perheenjäsentesi sähköpostiosoitteet. Palvelu lähettää viestin lukuoikeuden jaosta ilmoittamiisi sähköposteihin. Henkilö, jolle jaat lukuoikeuden voi käyttää palveluaan omalla Mediatunnuksellaan. Mikäli hänellä ei vielä ole Mediatunnusta, voi tunnuksen luoda saapuneen viestin kautta.

Miksi jakaisin lukuoikeuden enkä vain Mediatunnustani?

Lukuoikeuden jakamisessa on monia hyötyjä. Jakamalla lukuoikeuden ja asentamalla sovellukset tabletille tai älypuhelimelle, saat hyödynnettyä tilauksesi sisältöjä maksimaalisesti. Käyttäjäkohtaisten Mediatunnusten avulla ulkopuoliset eivät pääse käsiksi henkilökohtaisiin tilaustietoihin tai salasanoihin. Myös juttujen kommentointi on aina henkilökohtaista.

Jaettu digilukuoikeus on voimassa yhtä pitkään kuin päätilaus, ellei päätilauksen tekijä peru jakamaansa lisälukuoikeutta. Tilauksen päättyessä tai muuttuessa sellaiseksi, ettei lukuoikeus kuulu tilaustyyppiin, päättyvät myös tilaukselle annetut lisälukuoikeudet.  Huomioithan, että oman henkilökohtaisen Mediatunnuksen luovuttaminen ulkopuolisten käyttöön on kielletty tilausehdoissamme.

Kaipaatko vielä lisää tietoa?

Katso vastauksia usein kysytyt kysymykset-osiostamme.

Usein kysytyt kysymykset