Kesäarvonnan säännöt

  1. Järjestäjät ja yhteistyökumppanit

Arvonnan järjestäjä: Mediatalo Keskisuomalainen / Keskisuomalainen Oyj, y-tunnus 0174445-8

Arvonnan yhteistyökumppani: Opa Muurikka, Pisla Oy, y-tunnus: 1934519-9

Mukana kesäarvonnassa ovat seuraavat Mediatalo Keskisuomalaisen tilattavat paikallislehdet: Hankasalmen Sanomat, Heinäveden Lehti, Joroisten Lehti, Juvan Lehti, Kaakonkulma, Kangasniemen Kunnallislehti, Karkkilan Tienoo, Keski-Häme, Keskilaakso, Koillis-Savo, Laukaa-Konnevesi, Lopen Lehti, Loviisan Sanomat, Luoteis-Uusimaa ,Luumäen Lehti, Länsi-Saimaan Sanomat, Matti ja Liisa, Miilu, Paikallislehti Joutseno, Paikallislehti Sisä-Savo, Pieksämäen Lehti, Pielavesi-Keitele, Pitäjäläinen, Pitäjänuutiset, Puruvesi, Sampo, Sipoon Sanomat, Sisä-Suomen Lehti, Soisalon Seutu, Uutis-Jousi, Uutisvuoksi, Viispiikkinen, Viitasaaren Seutu (myöhemmin lehdet).

  1. Palkinnon arvonta

Arvonnassa arvotaan viisi (5) Muurikka Kesäkeittiötä, kaasu maxi musta/harmaa. Yhden pääpalkinnon arvo on 439 euroa. Lisäksi arvotaan viisi (5) Muurikka Sähkösavustinta, Original 1200W (myöhemmin palkinnot). Yhden lisäpalkinnon arvo on 169€.  Palkintojen yhteisarvo on 3040 euroa. Arvonnan järjestäjä maksaa palkintojen arvosta arpajaisveron. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.

Voittajat arvotaan 9.8.2021 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti heidän ilmoittamiinsa puhelinnumeroihin tai sähköpostiosoitteisiin. Jos jotakin voittajaa ei tavoiteta kolmen arkipäivän kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta tai hän on antanut virheellisen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.

Voittajien nimet voidaan julkaista järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden Internet-sivustoilla ja muun kampanjatiedottamisen yhteydessä. Lisäksi palkintojen voittajien kanssa voidaan sopia haastattelun antamisesta ja julkaisemisesta järjestäjän medioissa.

Palkinnot lähetetään voittajille. Kilpailun järjestäjä vastaa toimituskuluista kotimaassa olevaan osoitteeseen, joka tarkistetaan voitosta ilmoittamisen yhteydessä.

  1. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan osallistuvat kaikki kampanja-aikana 1.4.-31.7.2021 kampanjassa mukana olevien lehtien uudet tilaukset sekä kaikki 5.8.2021 voimassa olevat lehtien tilaukset.

Arvontaan osallistuvan tulee olla Suomessa asuva luonnollinen täysi-ikäinen henkilö lukuun ottamatta alla mainittuja poikkeuksia. Arvontaan eivät saa osallistua järjestäjän ja yhteistyökumppanin tai sen tytäryhtiöiden työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä. Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran.

  1. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 1.4.-31.7.2021 välisenä aikana, ellei toisin ilmoiteta. Arvonta voidaan myös lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin. Arvonta tapahtuu 9.8.2021.

  1. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista.

  1. Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Tilaustiedot tallennetaan Mediatalo Keskisuomalaisen ylläpitämään asiakasrekisteriin. Rekisteriä käytetään Mediatalo Keskisuomalaisen markkinointiin.

  1. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman järjestäjän kirjallista lupaa. Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

Mediatalo Keskisuomalaisen yleiset kilpailu- ja arvontasäännöt

Onnea arvontaan!