Anna lahja, joka avataan joka päivä! Tilaa Iisalmen Sanomat läheisellesi nyt erikoishintaan.

Muistathan kertoa lahjan saajalle antamastasi lahjasta. Tulosta lahjakortti tästä.

Tilaukset ovat määräaikaisia ja päättyvät tarjousjakson jälkeen.

Lehti ja digi 4 kk 21 €/kk

Lehti ja digi 4 kk 21 €/kk

Tilaus sis. painetun lehden, näköislehden, sovellukset sekä Iisalmensanomat.fi-, Savonsanomat.fi-, Warkaudenlehti.fi- ja Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelut. Tarjousjakson kokonaishinta 84 € (norm. 148 €).

Tee tilaus
Lehti ja digi 2 kk 21 €/kk

Lehti ja digi 2 kk 21 €/kk

Tilaus sis. painetun lehden, näköislehden, sovellukset sekä Iisalmensanomat.fi-, Savonsanomat.fi-, Warkaudenlehti.fi- ja Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelut. Tarjousjakson kokonaishinta 42 € (norm. 74 €).

Tee tilaus
Digi 2 kk 11 €/kk

Digi 2 kk 11 €/kk

Tilaus sis. näköislehden, sovellukset sekä Iisalmensanomat.fi-, Savonsanomat.fi-, Warkaudenlehti.fi- ja Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelut. Tarjousjakson kokonaishinta 22 € (norm. 37,50 €).

Tee tilaus

Tarjoukset koskevat uusia kotitalouksien tilauksia kotimaahan ja ovat voimassa rajoitetun ajan. Tilaukset ovat määräaikaisia ja päättyvät tilausjakson jälkeen. Tilaus laskutetaan ilman käsittelykuluja e-laskulla, suoramaksulla tai sähköpostilaskulla. Paperilaskuun lisätään tilausehtojen mukainen laskutuskulu. Jos haluat sähköpostilaskun, ole yhteydessä asiakaspalveluun. Mikäli lahjan saa­jalla on jo Mediatunnus, hän voi käyttää tilaukseensa liittyviä sähköisiä palveluita aiemmin luodulla tunnuksella.

Katso tietosuojalauseke, tilausehdot, tiedot asiakasrekisteristä ja peruuttamisoikeus täältä.