Tilaa ja tutustu - saat 1 kk lehdet kaupan päälle!

Ajankohtaiset uutiset. Kevään puheenaiheet. Haluathan olla perillä siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu?
Lehti ja digi 6 kk 18,90 e/kk - saat 1 kk kaupan päälle!*

Lehti ja digi 6 kk 18,90 e/kk - saat 1 kk kaupan päälle!*

Tilaus sis. painetun lehden, näköislehden, sovelluksen sekä Iisalmensanomat.fi-, Savonsanomat.fi-, Warkaudenlehti.fi- ja Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelut. Tarjousjakson kokonaishinta 113,40 e (norm. 189,40 e).

Tee tilaus
Lehti ja digi 4 kk 24 e/kk

Lehti ja digi 4 kk 24 e/kk

Tilaus sis. painetun lehden, näköislehden, sovelluksen sekä Iisalmensanomat.fi-, Savonsanomat.fi-, Warkaudenlehti.fi- ja Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelut. Tilauksen kokonaishinta 96 e (norm. 131 e). Määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson jälkeen.

Tee tilaus
Digi 6 kk 9,90 e/kk*

Digi 6 kk 9,90 e/kk*

Tilaus sis. näköislehden, sovelluksen sekä Iisalmensanomat.fi-, Savonsanomat.fi-, Warkaudenlehti.fi- ja Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelut. Tarjousjakson kokonaishinta 59,40 e (norm. 90 e).

Tee tilaus
Digi 4 kk 12 e/kk

Digi 4 kk 12 e/kk

Tilaus sis. näköislehden, sovelluksen sekä Iisalmensanomat.fi-, Savonsanomat.fi-, Warkaudenlehti.fi- ja Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelut. Tilauksen kokonaishinta 48 e (norm. 70 e). Määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson jälkeen.

Tee tilaus

*) Tilaus jatkuu tarjousjakson jälkeen automaattisesti ja laskutetaan 6 kk välein voimassa olevan hinnaston mukaan.

Tarjous koskee vain kotimaan talouksia, joihin ei tule Iisalmen Sanomia tilattuna. Tilaus laskutetaan ilman käsittelykuluja e-laskulla tai sähköpostilaskulla. Paperilaskuun lisätään 1,75 € käsittely- ja postikulu. Jos haluat sähköpostilaskun, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Katso tietosuojalauseke, tilausehdot, tiedot asiakasrekisteristä ja peruuttamisoikeus täältä.

Tarjoukset voimassa 30.4.2021 saakka.