Tiedotteet

Lähetä jouluntoivotukset lehdessä läheisille

Ilahduta ystäviä ja sukulaisia joulutervehdyksellä. Ilmoitus lehdessä tavoittaa kaikki läheisesi yhdellä kertaa. Jätä ilmoitus edulliseen sesonkihintaan verkossa.

Lue lisää

Joulupukit ja kuusikauppiaat, tavoita asiakkaasi jouluilmoituksella

Joulupukit, kuusikauppiaat ja joulumyyjäisten järjestäjät huomio! Joulun luokitellut on tehokas kauppapaikka sekä yrityksille että yksityisille. Jätä ilmoitus edullisesti verkossa.

Lue lisää
Uudistuneet sivustot

Sivustomme uudistui – sinä päätät, miten luet.

Iisalmen Sanomien verkkosivut uudistuivat tiistaina 8.9.2020. Uusi ulkoasu on aikaisempaa selkeämpi ja se on suunniteltu erityisesti mobiililaitteille.

Lue lisää

Lehtilaari poistuu käytöstä – lataa uudistunut sovelluksemme

Pidä tuoreimmat uutiset aina mukanasi ja lataa uusi, lehden oma sovellus sovelluskaupastasi. Pääset nauttimaan paikallisista puheenaiheista ja laadukkaista sisällöistä missä ja milloin haluat. Uusi sovelluksemme korvaa aikaisemman Lehtilaari-sovelluksen. Samalla myös Lehtilaari poistuu käytöstä. Katso ohjeet miten päivität tai lataat sovelluksen.

Lue lisää

Savon Media Oy:n asiakaspalvelu jatkuu verkossa ja puhelimitse

Savon Media Oy sulkee asiakaspalvelupisteensä toistaiseksi 18.3. alkaen maan hallituksen ohjeistuksen mukaisesti. Palvelu jatkuu normaalisti verkkopalvelussa, puhelimitse ja sähköpostilla.

Lue lisää

Katso miksi kannattaa luoda mediatunnukset

Videolla Kaija kertoo mediatilin käytöstä ja sen hyödyistä.

Lue lisää

Oletko kiinnostunut digituotteista?

Videolla Tenho kertoo Savon Sanomien ja Lehtilaari-sovelluksista.

Lue lisää