Maksa tilauksesi verkkopankkitunnuksilla tai korttimaksuina

Lehden tilaaminen luottokortillaMaksa lehtitilauksesi verkkopankkitunnuksilla tai korttimaksuina.  Verkossa tilatessasi voit maksaa maksaa tilauksen verkkopankissa verkkopankkitunnuksillasi, maksukorteilla (credit/debit) tai luottokortilla. Tarjottavat maksutavat voivat vaihdella lehti-, tilauslaji- tai kampanjakohtaisesti.

Jos valitset kestotilauksen maksutavaksi verkkopankkimaksun, ensimmäinen veloitus tapahtuu verkkopankista ja seuraavista tilausjaksoista saat paperilaskun. Voit muuttaa laskutustapaasi koska tahansa, katso tarkempia tietoja tästä.

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin tai Adyen N.V. (VAT: NL817154243B01). Maksamiseen siirrytään Visma Pay:n tai Adyen N.V.:n verkkopalvelun ja sen kumppanina toimivaan Paytrail Oyj kautta ja yhtiöt välittävät maksut Mediakonserni Keskisuomalaiselle. Asiakkaan tiliotteella / korttilaskulla maksun saajana näkyy Visma tai Adyen. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin, ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy tilaaja-asiakkaan ja Mediakonserni Keskisuomalaisen välille. Mediakonserni Keskisuomalainen vastaa kaikista kauppaan liittyvistä velvoitteista. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit. Voit maksaa tilauksen asiakaspalvelupisteessämme tilatessasi uuden jakson tai ennen seuraavan kestotilausjakson alkua. Tällöin emme lähetä erillistä laskua.

Toistuva korttimaksu

Toistuva korttimaksu on mahdollinen verkossa tehdyissä verkkotuotteen tilauksissa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla. Toistuvassa korttimaksussa veloitus tehdään tilaajan kortilta etukäteen kerran kuukaudessa. Tilaajan tulee varata tilille riittävä kate, jotta veloitus voidaan tehdä. Jos asiakkaan kortilla ei ole katetta/kortti on vanhentunut, lähetämme tilaajalle viestin. Mikäli maksu viivästyy tästä huolimatta, tilaus katkeaa maksetun jakson loppuun.