Ohjeita ilmoittajalle

Verkkopalvelumme kautta voit jättää ilmoituksesi kaikkiin Keski-Suomen Median lehtiin.

Osastot: Maakunnan Markkinat, Perheilmoitukset, Luokitellut, Järjestötoiminta, Kuolinilmoitukset ja Surukiitokset.
Lukijan markkinat: Sisä-Suomen Lehti ja Suur-Jyväskylän Lehti

Osastot vaihtelevat lehdittäin. Valittuasi osaston näet malli-ilmoitukset ja esimerkkihinnat. Verkkopalvelussa voit tehdä annettujen mallien mukaisia ilmoituksia.

Jos mallipaketeistamme ei löydy sopivaa vaihtoehtoa, ota yhteyttä feature@keskisuomenmedia.fi tai lukijailmoitukset@keskisuomenmedia.fi

Huom! Perjantaina klo 16 jälkeen tulleet viestit käsittelemme seuraavana arkipäivänä.

Keski-Suomen Median lehdet:

Jättöajat verkkopalvelussa

Lehti Ma Ti Ke To Pe La-Su
Hankasalmen Sanomat klo 12        
Keskisuomalainen klo 12 klo 12 klo 12 klo 12 *
Laukaa-Konnevesi klo 12        
Pikkukaupunkilainen klo 12
Saarijärveläinen klo 12
Sisä-Suomen Lehti klo 12
Sampo-lehti klo 12
Suur-Jyväskylän Lehti klo 12
Wiita-Sanomat klo 12
Viispiikkinen klo 12
Viitasaaren Seutu klo 12

Keskisuomalainen: jättöaika verkkopalvelussa julkaisupäivää edeltävänä päivänä klo 12 mennessä.
*) Huom! Keskisuomalaisen lauantai-maanantai lehtiin perjantaina klo 12 mennessä.
Muut lehdet: kts. jättöaika yllä olevasta taulukosta.

Juhlapyhät voivat muuttaa ilmoitusten jättöaikoja.

Jättöajan sulkeuduttua verkkopalvelu tarjoaa seuraavaa mahdollista julkaisupäivää.

Kestotilaajan alennus

Keskisuomalaisen kestotilaajana saat aina -50 % alennuksen rivi- ja kehysilmoituksista.

Alennus on tarkoitettu yksityishenkilöille, eikä koske kuolinilmoituksia ja surukiitoksia tai yritysluontoista ilmoittelua.

Paikallislehdet: tarkemmat tiedot paikallislehtien asiakaspalveluista.

Kuolinilmoitukset ja surukiitokset

Malleja ja hintoja löydät esitteestä: Kuolinilmoitukset ja surukiitokset

Maksuliikenne, maksuehdot ja vastuu virheistä

Maksuliikenne

Keski-Suomen Media Oy
Y-tunnus 2005510-5

Nordea
IBAN: FI29 1737 3000 0001 19
BIC: NDEAFIHH

Osuuspankki
IBAN: FI87 5290 0220 2084 98
BIC: OKOYFIHH

Maksuehdot

Laskutus tapahtuu mainoksen julkaisuaikataulun mukaisesti viikoittain, ellei erikseen ole muuta sovittu. Laskua koskeva huomautus on tehtävä kahdeksan (8) vuorokauden kuluessa laskun päiväyksestä.

Esitetyt hinnastohinnat ovat verottomia hintoja ja niihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero, ellei toisin mainita.

Mediatalo Keskisuomalainen tarvitsee aina yritysasiakkailta Y-tunnuksen ja yksityisasiakkailta täydellisen henkilötunnuksen, mikäli mediaosto halutaan maksaa laskulla. Laskutettaessa Asiakkaan luottotiedot tarkistetaan ennen julkaisua.

Yleiset maksuehdot ovat yritys- ja yhdistysasiakkaalle 10 pv netto ja yksityisasiakkaalle 14 pv netto.

Maksamattoman laskun viivästyskorko on korkolain mukainen.  Maksumuistutuksen eräpäivän jälkeen siirrämme maksamattomat laskut perintätoimiston hoidettavaksi.

Maksuvaihtoehdot

Verkkolasku yritykselle
Asiakas toimittaa varauksen yhteydessä erikseen tiedot operaattoristaan ja verkkolaskuosoitteestaan (OVT-tunnus / IBAN-tunnus).

Lasku sähköpostiin
Sähköpostilaskua varten Asiakas toimittaa varauksen yhteydessä erikseen tiedot sähköpostiosoitteesta, johon lasku lähetetään PDF-muodossa viestin liitteenä. Lisäksi Asiakas vastaa oman sähköpostilaatikkonsa toiminnasta, esim. ettei lasku tule estetyksi tai ohjaudu roskapostikansioon.

Paperilasku
Paperilaskun lähettämisestä veloitamme paperilaskumaksun, joka on Yritys- ja yhdistysasiakkaalle 7,00 € (+alv.) ja yksityisasiakkaalle 3,00 € (sis. alv.).

Käteismaksu
Mediatalo Keskisuomalainen voi edellyttää Asiakkaalta käteismaksua ennen mainonnan julkaisua tai toteutusta. Asiakas voi halutessaan maksaa mediaostonsa käteisellä etukäteen.

Pankkiin maksettaessa maksun oltava sovitulla median tilillä ja tosite maksusta toimitettuna myyntipalveluun esim. sähköpostilla ko. varauksen jättöaikojen sisällä. Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa myös mihin tahansa Mediatalo Keskisuomalaisen asiakaspalvelupisteeseen.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Valmistusmaksut

Veloitamme muutoin kuin verkkopalvelumme kautta jätetyistä ilmoituksista valmistusmaksun:

Perheilmoitukset
10 € sis. alv.

Kuolinilmoitukset ja surukiitokset
0,15 €/pmm + alv.

Luokitellut, hinnaston mukaan
10 € + alv.

Maakunnan Markkinat
rivit 5 € sis. alv.
moduulit 10 € sis. alv.

Seura- ja järjestötoiminta
5 € sis. alv.

Vastuu virheistä ja reklamaatiot

Mediatalo Keskisuomalaisen myyntiehdot

Muistutus virheellisestä julkaisusta on tehtävä kahdeksan (8) päivän kuluessa ilmoituksen julkaisemisesta lehdessä tai sähköisen kampanjan päättymisestä. Muistutus laskutusvirheestä on tehtävä viimeistään kahdeksan (8) vuorokauden kuluessa laskutuspäivästä.

Mediatalo Keskisuomalainen ei vastaa Asiakkaalle aiheutuneista välillisistä vahingoista. Vastuu välittömistä vahingoista rajoittuu ostetun mediatilan hintaan.
Kaikki hyväksytyt mainokset pyritään julkaisemaan sovitun aikataulun mukaisesti. Mikäli mainos ei tuotannollisista tai muista toiminnallisista syistä (esim. lakko) tai Asiakkaasta johtuvasta syystä voida julkaista, Mediatalo Keskisuomalainen ei vastaa tästä mahdollisesti aiheutuvasta vahingosta.

Mediatalo Keskisuomalainen ei vastaa mainoksen sisältöön tai asuun tulleesta virheestä, joka johtuu esimerkiksi puutteellisesta tai virheellisestä aineistosta, epäselvästä käsikirjoituksesta tai puhelimitse annetusta aineistosta.

Mediatalo Keskisuomalainen ei vastaa virheestä, joka ilmenee mainostajalle toimitetusta vedoksesta, jos Asiakas on hyväksynyt vedoksen sitä korjaamatta tai jättänyt kommentoimatta vedosta määräaikaan mennessä. Mediatalo Keskisuomalainen ei anna hyvitystä lehti-ilmoituksen vähäisestä paino-, palautus- tai taittovirheestä, joka ei vaikeuta ilmoituksen ymmärtämistä eikä vähennä sen mainosarvoa.

Mediatalo Keskisuomalaisella on oikeus sijoittaa mainos normaalin käytännön mukaisesti mediaympäristöön riippumatta toimituksellisesta sisällöstä tai muiden asiakkaiden julkaisuista.

Sähköinen palvelu voidaan ottaa tilapäisesti pois käytöstä huollon, ylläpidon tai muun vastaavan syyn takia. Mediatalo Keskisuomalainen ei vastaa käyttökatkosten aiheuttamista vahingoista.

Vastuu mainoksen poisjäämisestä, julkaisemisessa sattuneesta virheestä tai virheestä aineiston valmistuksessa rajoittuu mediatilasta maksetun euromäärän palauttamiseen.