Itä-Hämeen kestotilaus kannattaa!

Itä-Hämeen etukortti uudistui ESAPassiksi

Itä-Hämeen etukortti on nyt ESApassi. ESApassi on Itä-Hämeen ja Etelä-Suomen Sanomien kestotilaajien yhteinen etukortti, jolla voit hyödyntää ristiin kaikki Itä-Hämeen ja Etelä-Suomen Sanomien tarjoamat kestotilaajaedut.

Milloin olen oikeutettu kestotilaajan etuihin?

Mikäli sinulla on voimassa oleva Itä-Hämeen tai IH VerkkoPlus -tuotteen kestotilaus, olet oikeutettu tilaajaetuihimme. Kestotilaajana saat käyttöösi ESAPassin, jolla voit lunastaa etusi kumppaniyrityksissä. Itä-Hämeen sähköisissä asiointipalveluissa kestotilauksesi tunnistetaan Mediatilisi kautta. Mikäli sinulla ei vielä ole Mediatiliä, katso ohje tunnusten luomiseen tästä. Määräaikaistilaajat eivät ole oikeutettuja kestotilaajaetuihin.

Mitä saan kestotilaajana?

Kestotilaajana voit hyödyntää etuasiakkuuttasi ESApassilla alueen tapahtumissa ja alueen liikkeissä. Kestotilaajana sinulla on myös mahdollisuus kokea elämyksiä, joita muuten ei ole tarjolla, esimerkiksi lukijamatkoilla.

ESApassia voit hyödyntää myös kumppaniyrityksissämme, jotka tarjoavat kuukausittain tarjouksia ja muita rahanarvoisia etuja tuotteistaan ja palveluistaan. Kestotilaajana saat etuja myös lukuisista Itä-Hämeen ja Etelä-Suomen Sanomien tilaus- ja ilmoitustuotteista.

Katso voimassa olevat kestotilaajan edut tästä!

Miten saan ESApassin?

Toimitamme ESApasseja etuasiakkaillemme kootusti kolmesti vuodessa: vuoden vaihteen jälkeen, loppukeväästä ja syksyllä.
Jos ESApassisi on kadonnut, saat uuden käymällä Itä-Hämeen toimistolla (Kirkkokatu 15, Heinola. Avoinna: ma-pe klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00).