Tilaa Itä-Häme kesähintaan!

Itä-Häme yhdistää sulavasti paikalliset arjen uutiset ja suuremmat maailman ilmiöt mielenkiintoiseksi lukupaketiksi. Se avaa sinulle näköaloja lähelle ja kauas.

Hyödynnä kesätarjouksemme. Kun tilaat, voit voittaa upean kylpyläloman Hotel & Spa Resort Järvisydämessä!*

Lehti ja digi 12 vk  6 e/vk

Lehti ja digi 12 vk 6 e/vk

Tilaus sis. painetun lehden, näköislehden, sovellukset sekä Itahame.fi- ja ESS.fi-verkkopalvelut. Tilauksen kokonaishinta 72 e (norm. 98,80 e). Määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson jälkeen.

Tee tilaus
Lehti ja digi 9 vk  6 e/vk

Lehti ja digi 9 vk 6 e/vk

Tilaus sis. painetun lehden, näköislehden, sovellukset sekä Itahame.fi- ja ESS.fi-verkkopalvelut. Tilauksen kokonaishinta 54 e (norm. 75,83 e). Määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson jälkeen.

Tee tilaus
Lehti ja digi 6 vk  6 e/vk

Lehti ja digi 6 vk 6 e/vk

Tilaus sis. painetun lehden, näköislehden, sovellukset sekä Itahame.fi- ja ESS.fi-verkkopalvelut. Tilauksen kokonaishinta 36 e (norm. 54 e). Määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson jälkeen.

 

Tee tilaus
Digi 10 viikkoa 3 e/vk

Digi 10 viikkoa 3 e/vk

Tilaus sis. näköislehden, sovellukset sekä Itahame.fi- ja ESS.fi-verkkopalvelut. Tilauksen kokonaishinta 30 e (norm. 32,25 e). Määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson jälkeen.

Tee tilaus
Digi 5 viikkoa 3 e/vk

Digi 5 viikkoa 3 e/vk

Tilaus sis. näköislehden, sovellukset sekä Itahame.fi- ja ESS.fi-verkkopalvelut. Tilauksen kokonaishinta 15 e (norm. 16,13 e). Määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson jälkeen.

Tee tilaus

* Kylpylälomien arvonta suoritetaan 3.9.2021. Palkinnon arvo jopa 740 €. Tarkemmat arvontasäännöt löydät täältä.

Tarjous koskee uusia kotitalouksien tilauksia kotimaahan, joihin ei tule Itä-Hämettä tilattuna. Tilaus laskutetaan ilman käsittelykuluja e-laskulla tai sähköpostilaskulla. Paperilaskuun lisätään 1,75 € käsittely- ja postikulu. Jos haluat sähköpostilaskun, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Katso tietosuojalauseke, tilausehdot, tiedot asiakasrekisteristä ja peruuttamisoikeus täältä.

Tarjoukset voimassa 31.8.2021 saakka.