Kannamme vastuumme suomalaisten tiedonsaannista

Vastuullista journalismia sinun tarpeisiisi

Itä-Häme ilmestyy sekä paperisena että verkossa normaalisti poikkeusoloista huolimatta. Seuraamme epidemiaa paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Tuoreimmat uutiset löydät aina verkkopalvelustamme osoitteesta Itahame.fi.

Noudatamme Julkisen Sanan Neuvoston ja media-alan ohjeita vastuullisesta journalismista. Välitämme totuudenmukaista tietoa ja tarkistamme tiedot luotettavista lähteistä – myös poikkeusoloissa. Itä-Hämettä seuraamalla tiedät miltä asuinalueellasi ja maailmalla tapahtuu – aina luotettavasti.

Lue lisää vastuullisesta journalismista

Uusimmat jutut luet nopeimmin verkosta

Itahame.fi päivittyy tuoreilla jutuilla aamusta iltaan. Verkosta löydät heti uusimmat käänteet sekä päivitetyt taustatiedot.

Tiesithän, että kaikkiin Itä-Hämeen tilauksiin sisältyy Itahame.fi ja ESS.fi-verkkopalveluiden maksulliset jutut? Kirjaudu sisään Mediatunnuksellasi ja pysy ajan tasalla.

Näin kirjaudut sisään Mediatunnuksellasi:

  1. Mene osoitteeseen itahame.fi
  2. Klikkaa oikean yläkulman asiakas-valikkoa ja valitse kirjaudu
  3. Syötä Mediatunnuksesi sähköpostiosoite sekä salasana ja kirjaudu sisään
    HUOM! Mikäli et muista salasanaa, klikkaa kirjaudu-painikkeen alta ’’olen unohtanut salasanani’’. Et voi luoda uutta Mediatunnusta, jos olet tehnyt sen jo aikaisemmin.

Näin luot Mediatunnuksen:

  1. Mene osoitteeseen itahame.fi/rekisteroidy
  2. Syötä asiakasnumerosi sekä postinumerosi ja klikkaa JATKA.
    Asiakasnumerosi saat lähettämällä tekstiviestin ASIAKASNUMERO numeroon 13520 (viestin hinta 0,25 €) tai tarkistamalla sen viimeisimmästä laskustasi.
  3. Anna sähköpostiosoite ja luo salasana, joilla käytät palveluita jatkossa. Tarkista myös, että nimitietosi ovat oikein, hyväksy käyttöehdot ja klikkaa AKTIVOI-painiketta

Lue lisää Mediatunnuksesta osoitteesta tästä >>

Lisätietoja Mediatunnuksesta

Koronaviruksen vaikutus asiakaspalveluumme

Koronavirusepidemian vuoksi asiakaspalvelupisteemme Lahden Mediakulmassa ja Heinolassa ovat toistaiseksi suljettu.

Verkkoasiointi, sähköposti ja puhelin palvelevat normaalisti. Myös jakelupäivystys palvelee normaalisti puhelimitse joka päivä. Kaikki yhteystiedot löydät verkkosivuiltamme täältä >>

Lisätietoja asiakaspalvelupisteidemme sulusta löydät täältä >>

20.3.2020