Opiskelijatilaus

Opiskelijana voit tilata lehden itsellesi puoleen hintaan joko yhdistelmätilauksena tai VerkkoPlus tilauksena.

Tarjous koskee kotimaan tilauksia ja on määräaikainen. Opiskelijatilauksen ehtona on, että opiskelija opiskelee päätoimisesti ja asuu omassa taloudessa. Voit tilata lehtesi joko yhdistelmätilauksena (sis. paperilehden ja VerkkoPlus-tuotteen) tai VerkkoPlus -tilauksena. Näköislehteä ja verkon maksullisia sisältöjä pääset lukemaan aktivoimalla Mediatunnuksesi.

Opiskelijatilauksen hinta:

Yhdistelmätilaus alkaen 15,40 €/kk
IH VerkkoPlus alkaen 6,45 €/kk

Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@mediataloesa.fi tai soittamalla 03 7575 700 (ma-pe 8.30-16.30).

Tee tilaus alla olevalla lomakkeella. Tilaus alkaa asiakaspalvelumme käsiteltyä sen (n. 1-3 arkipäivää). Muistathan liittää mukaan kuvan opiskelijakortistasi. Kuvassa tulee näkyä selkeästi nimesi, oppilaitoksesi sekä voimassa oleva lukuvuositarra.

Paperilaskuun lisätään 1 € käsittely- ja postikulu, sähköpostilasku tai E-lasku ilman lisäveloitusta. Erälisä 3 €/erä useammassa kuin yhdessä erässä maksettuna. Tutustu tarkemmin tilausehtoihin täältä.

Yhdistelmätilaus sisältää Itä-Hämeen paperilehden, IH näköislehden verkossa ja sovelluksessa (iOS ja Android), sekä Itahame.fi-verkkopalvelun koko sisällön sekä ESS.fi-verkkopalvelun maksulliset artikkelit.

IH VerkkoPlus sisältää IH näköislehden verkossa ja sovelluksessa, sekä Itahame.fi-verkkopalvelun koko sisällön sekä ESS.fi-verkkopalvelun maksulliset artikkelit.