Hyödynnä tutustumistarjous ja tilaa Itä-Savo!

Luotettavia uutisia meiltä ja maailmalta! Itä-Savo kertoo tärkeimmät puheenaiheet läheltä ja kaukaa. Lehdessä yhdistyvät oman alueen arjen uutiset sekä maailman ilmiöt. Me kerromme kaiken luotettavasti. Hyödynnä alkuvuoden paras tutustumistarjous ja tilaa Itä-Savo! 

Lehti ja digi 6 kk 22,50 e/kk*

Lehti ja digi 6 kk 22,50 e/kk*

Tilaus sis. painetun lehden, verkkopalvelun, näköislehden ja sovellukset. Lisäksi saat Etelä-Saimaan, Kouvolan Sanomien, Kymen Sanomien ja Länsi-Savon verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset. Tilauksen kokonaishinta 135 e (norm. 195 e).

Tee tilaus
Lehti ja digi 4 kk 28 e/kk

Lehti ja digi 4 kk 28 e/kk

Tilaus sis. painetun lehden, verkkopalvelun, näköislehden ja sovellukset. Lisäksi saat Etelä-Saimaan, Kouvolan Sanomien, Kymen Sanomien ja Länsi-Savon verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset. Tilauksen kokonaishinta 112 e (norm. 174 e). Määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson jälkeen.

Tee tilaus
Digi 12 kk 9,90 e/kk + 1 kk kaupan päälle*

Digi 12 kk 9,90 e/kk + 1 kk kaupan päälle*

Tilaus sis. verkkopalvelun, näköislehden ja sovellukset. Lisäksi saat Etelä-Saimaan, Kouvolan Sanomien, Kymen Sanomien ja Länsi-Savon verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset. Tilauksen kokonaishinta 118,80 e (norm. 204,10 e).

Tee tilaus
Digi 6 kk 9,90 e/kk*

Digi 6 kk 9,90 e/kk*

Tilaus sis. verkkopalvelun, näköislehden ja sovellukset. Lisäksi saat Etelä-Saimaan, Kouvolan Sanomien, Kymen Sanomien ja Länsi-Savon verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset. Tilauksen kokonaishinta 59,40 e (norm. 94,20 e).

Tee tilaus
Digi 4 kk 14 e/kk

Digi 4 kk 14 e/kk

Tilaus sis. verkkopalvelun, näköislehden ja sovellukset. Lisäksi saat Etelä-Saimaan, Kouvolan Sanomien, Kymen Sanomien ja Länsi-Savon verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset. Tilauksen kokonaishinta 56 e (norm. 66,80 e). Määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson jälkeen.

Tee tilaus

 

*) Tilaus jatkuu tarjousjakson jälkeen voimassa olevan hinnaston mukaan

Tarjous koskee uusia kotitalouksien tilauksia kotimaahan, joihin ei tule Itä-Savoa tilattuna. Tilaus laskutetaan ilman käsittelykuluja e-laskulla tai sähköpostilaskulla. Paperilaskuun lisätään 2 € käsittely- ja postikulu. Jos haluat sähköpostilaskun, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Katso tietosuojalauseke, tilausehdot, tiedot asiakasrekisteristä ja peruuttamisoikeus täältä.

Tarjoukset voimassa 30.4.2022 saakka.