Tilaa oma Itä-Savo!

Elämän tärkeimmät asiat ovat usein ihan silmiemme edessä. Siksi halusimme luoda sinulle entistä paremman lukukokemuksen. Tutut sisällöt odottavat sinua ja saat edelleen alueesi uutiset vastuullisesti toimitettuna.

Tarttumalla tähän kesän huipputarjoukseen voit voittaa itsellesi upean iPhone 13 -älypuhelimen.
Puhelinten arvonta suoritetaan 6.9.2022. Yhden palkinnon arvo on 829 €. Tarkemmat arvontasäännöt löydät täältä.

Digi 6 kk 9,90 €/kk*

Digi 6 kk 9,90 €/kk*

Tilaus sis. verkkopalvelun, näköislehden ja sovellukset. Lisäksi saat Etelä-Saimaan, Kouvolan Sanomien, Kymen Sanomien ja Länsi-Savon verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset. Tarjousjakson kokonaishinta 59,40 € (norm. 94,20 €).

Tee tilaus
Lehti ja digi 3 kk 22,50 €/kk*

Lehti ja digi 3 kk 22,50 €/kk*

Tilaus sis. painetun lehden, verkkopalvelun, näköislehden ja sovellukset. Lisäksi saat Etelä-Saimaan, Kouvolan Sanomien, Kymen Sanomien ja Länsi-Savon verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset. Tarjousjakson kokonaishinta 67,50 € (norm. 105 €).

Tee tilaus
Digi 12 viikkoa 3,50 €/vk

Digi 12 viikkoa 3,50 €/vk

Tilaus sis. verkkopalvelun, näköislehden ja sovelluksen. Lisäksi saat Etelä-Saimaan, Kouvolan Sanomien, Kymen Sanomien ja Länsi-Savon verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset. Tarjousjakson kokonaishinta 42 € (norm. 50,16 €). Määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson jälkeen.

Tee tilaus
Digi 6 viikkoa 3,50 €/vk

Digi 6 viikkoa 3,50 €/vk

Tilaus sis. verkkopalvelun, näköislehden ja sovelluksen. Lisäksi saat Etelä-Saimaan, Kouvolan Sanomien, Kymen Sanomien ja Länsi-Savon verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset. Tarjousjakson kokonaishinta 21 € (norm. 25,08 €). Määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson jälkeen.

Tee tilaus
Lehti ja digi 12 viikkoa 7 €/vk

Lehti ja digi 12 viikkoa 7 €/vk

Tilaus sis. painetun lehden, verkkopalvelun, näköislehden ja sovellukset. Lisäksi saat Etelä-Saimaan, Kouvolan Sanomien, Kymen Sanomien ja Länsi-Savon verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset. Tarjousjakson kokonaishinta 84 € (norm. 130,56 €). Määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson jälkeen.

Tee tilaus
Lehti ja digi 6 viikkoa 7 €/vk

Lehti ja digi 6 viikkoa 7 €/vk

Tilaus sis. painetun lehden, verkkopalvelun, näköislehden ja sovellukset. Lisäksi saat Etelä-Saimaan, Kouvolan Sanomien, Kymen Sanomien ja Länsi-Savon verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset. Tarjousjakson kokonaishinta 42 € (norm. 65,28 €). Määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson jälkeen.

Tee tilaus

*) Tilaus jatkuu tarjousjakson jälkeen automaattisesti ja laskutetaan voimassa olevan hinnaston mukaan.

Tarjous koskee uusia kotitalouksien tilauksia kotimaahan, joihin ei tule Itä-Savoa tilattuna. Tilaus laskutetaan ilman käsittelykuluja e-laskulla tai sähköpostilaskulla. Paperilaskuun lisätään 2 € käsittely- ja postikulu. Jos haluat sähköpostilaskun, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Katso tietosuojalauseke, tilausehdot, tiedot asiakasrekisteristä ja peruuttamisoikeus täältä.

Tarjoukset voimassa 31.8.2022 saakka.