Tilaa Itä-Savo - saat 1 kk lehdet kaupan päälle!

Meidän kanssamme tiedät vastaukset niin kotikulmia kuin maailmaakin koskeviin kysymyksiin ja ilmiöihin. Hyödynnä syksyn huikea tutustumistarjouksemme ja tilaa Itä-Savo. 

Lehti ja digi 6 kk 21,90 e/kk - saat 1 kk kaupan päälle!*

Lehti ja digi 6 kk 21,90 e/kk - saat 1 kk kaupan päälle!*

Tilaus sis. painetun lehden, verkkopalvelun, näköislehden ja sovellukset. Lisäksi saat Etelä-Saimaan, Kouvolan Sanomien, Kymen Sanomien ja Länsi-Savon verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset. Tarjousjakson kokonaishinta 131,40 e (norm. 224 e).

Tee tilaus
Lehti ja digi 4 kk 27 e/kk

Lehti ja digi 4 kk 27 e/kk

Tilaus sis. painetun lehden, verkkopalvelun, näköislehden ja sovellukset. Lisäksi saat Etelä-Saimaan, Kouvolan Sanomien, Kymen Sanomien ja Länsi-Savon verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset. Tilauksen kokonaishinta 108 e (norm. 174 e). Määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson jälkeen.

Tee tilaus
Digi 6 kk 9,90 e/kk*

Digi 6 kk 9,90 e/kk*

Tilaus sis. verkkopalvelun, näköislehden ja sovellukset. Lisäksi saat Etelä-Saimaan, Kouvolan Sanomien, Kymen Sanomien ja Länsi-Savon verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset. Tarjousjakson kokonaishinta 59,40 e (norm. 89,40 e).

Tee tilaus
Digi 4 kk 12 e/kk

Digi 4 kk 12 e/kk

Tilaus sis. verkkopalvelun, näköislehden ja sovellukset. Lisäksi saat Etelä-Saimaan, Kouvolan Sanomien, Kymen Sanomien ja Länsi-Savon verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset. Tilauksen kokonaishinta 48 e (norm. 63,60 e). Määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson jälkeen.

Tee tilaus

*) Tilaus jatkuu tarjousjakson jälkeen automaattisesti ja laskutetaan 6 kk välein voimassa olevan hinnaston mukaan.

Tarjous koskee uusia kotitalouksien tilauksia kotimaahan, joihin ei tule Itä-Savoa tilattuna. Tilaus laskutetaan ilman käsittelykuluja e-laskulla tai sähköpostilaskulla. Paperilaskuun lisätään 1,75 € käsittely- ja postikulu. Jos haluat sähköpostilaskun, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Katso tietosuojalauseke, tilausehdot, tiedot asiakasrekisteristä ja peruuttamisoikeus täältä.

Tarjoukset voimassa 31.10.2021 saakka.