Karkauspäivän arvonta

Karkauspäivän arvonta

Kuva: Suvi Lantta

Järjestäjät ja yhteistyökumppanit

Arvonnan järjestäjä: Mediatalo Keskisuomalainen / Keskisuomalainen Oyj, y-tunnus 0174445-8

Arvonnan yhteistyökumppanit: Kultajousi Oy, y-tunnus 0222163-2 ja Eurokangas Oy, y-tunnus 0364411-9

Palkinnon arvonta

Arvonnassa arvotaan yksi (1) Valkokultainen Princess -timanttisormus 0,40 ct timanteilla (myöhemmin pääpalkinto). Palkinnon arvo on 1190 euroa. Lisäksi arvotaan 6 kpl Eurokankaan lahjakortteja. Yhden lahjakortin arvo on 50€.  Palkintojen yhteisarvo on 1490 euroa. Arvonnan järjestäjä maksaa palkintojen arvosta arpajaisveron. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.

Voittajat arvotaan 3.3.2020 mennessä ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti heidän ilmoittamiinsa puhelinnumeroihin tai sähköpostiosoitteisiin. Jos jotakin voittajaa ei tavoiteta kolmen arkipäivän kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta tai hän on antanut virheellisen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.

Voittajien nimet ja kuvat voidaan julkaista järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden Internet-sivustoilla ja muun kampanjatiedottamisen yhteydessä. Lisäksi pääpalkinnon voittajan kanssa voidaan sopia haastattelun antamisesta ja julkaisemisesta järjestäjän medioissa.

Pääpalkinto tullaan luovuttamaan Kultajousen myymälässä erikseen sovittavana ajankohtana ja palkinnon voittaja vastaa matkakustannuksistaan myymälään. Eurokankaan lahjakorttien voittajien tulee noutaa lahjakorttinsa valitsemastaan Eurokangas-myymälästä. Palkinnon voittaja vastaa matkakustannuksistaan myymälään itse.

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset täysi-ikäiset henkilöt lukuun ottamatta alla mainittuja poikkeuksia. Arvontaan eivät saa osallistua järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden tai sen tytäryhtiöiden työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä. Arvontaan saa osallistua ainoastaan täyttämällä sähköisen yhteystietolomakkeen omilla tiedoillaan. Arvontaan osallistuvan henkilön on täytettävä osallistumislomakkeen pakolliset kentät. Pakollisia kenttiä ovat yhteystietolomakkeessa oleva etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite ja sääntöjen hyväksyminen. Sama henkilö voi osallistua arvontaan niin monta kertaa kuin haluaa.

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 24.2. – 1.3. 2020 välisenä aikana, ellei toisin ilmoiteta. Arvonta voidaan myös lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin. Arvonta tapahtuu 3.3.2020 mennessä.

Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista.

Henkilötietojen käsittely

Kilpailun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään Mediatalo Keskisuomalaisen tietosuojalausekkeen mukaisesti. Lisätiedot: https://www.keskisuomalainen.com/fi/tietosuojalauseke/

Mikäli annoit markkinointiluvan, lomakkeella ilmoittamasi tiedot tallennetaan Mediatalo Keskisuomalaisen asiakasrekisteriin. Kampanjan aikana kaikki siihen osallistuneet henkilöt saavat arvontaan liittyvää informaatiota, yhteistyökumppaneiden alennuskoodit ja järjestäjän tarjouksen sähköpostitse.

Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman järjestäjän kirjallista lupaa. Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

Onnea arvontaan!