Tilauksesi monipuolistuu digituotteilla

Karkkilan Tienoo on saanut uuden kustantajan 1.2.2021 alkaen. Muutos monipuolistaa kaikki Karkkilan Tienoon tilaukset sisältämään myös runsaan digitarjonnan. Karkkilan Tienoon näköislehti ja jatkuvasti päivittyvä verkkopalvelu ovat nyt kaikkien Karkkilan Tienoon tilaajien luettavissa.

Ota kaikki palvelut käyttöösi luomalla itsellesi Mediatunnus. Mediatunnuksen luomista varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen ja asiakasnumerosi.

Miksi luoda Mediatunnus?

Mediatunnuksella pääset lukemaan Karkkilan Tienoon näköislehteä ja saat käyttöösi koko Karkkilan Tienoo -verkkopalvelun. Mediatunnuksella saat tilauksestasi siis kaiken hyödyn irti.

Lisäksi, Mediatunnuksen avulla hallinnoit koko tilaustasi: teet osoitteenmuutokset tai jakelunkeskeytykset täällä asiakaspalvelusivustolla.

Onko sinulla jo Mediatunnus?

Mikäli sinulla on jo tai on ollut käytössäsi Mediatunnus (esimerkiksi jonkin muun lehden tilaajana), toimii tuo Mediatunnus edelleen, eikä sinun tarvitse luoda uutta. Jos olet unohtanut salasanasi tai asiakasnumerosi ei vielä ole kytketty Mediatunnukseesi, voit tilata uuden salasanan. Asiakasnumeron kytkeminen käy helposti näillä ohjeilla.

1.2.2021