Tiedotteet

Vaihda vaivattomaan sähköiseen tilauslaskuun

Lomailetko ja paperilaskut odottavat kotona? Vaihda vaivattomaan ja ympäristöystävällisempään sähköiseen laskuun. Valitse sähköpostilasku, e-lasku tai suoramaksusopimus.

Lue lisää

Treenaa aivojasi täyttämällä sudokut ja ristikot näköislehdessä

Sudokut ja ristikot ovat hyviä tehtäviä muistin ja päättelykyvyn harjoittamiseen. Tiesitkö, että sudokut ja ristikot voit täyttää myös digitaalisesti päivän lehti -sovelluksessa tai näköislehdessä, jolloin ne ovat aina mukanasi.

Lue lisää

Tilaajana voit voittaa Muurikan Kesäkeittiön tai Sähkösavustimen

Huolehdi, että lehtitilauksesi on voimassa 5.8.2021, jotta olet mukana arvonnassa. Arvomme elokuun alussa kaikkien tilaajien kesken viisi Muurikka Kesäkeittiötä ja viisi Muurikka Sähkösavustinta.

Lue lisää

Varhaisjakelu tuo Karkkilan Tienoon aamiaispöytään

Karkkilan Tienoo siirtyy torstaina 4.3.2021 varhaisjakeluun. Muutos koskee niitä talouksia, joiden osoitteet ovat varhaisjakelun reiteillä. Niille asiakkaille, jotka eivät asu varhaisjakelun alueilla, lehti jaetaan entiseen tapaan päivällä.

Lue lisää

Karkkilan Tienoo ilmestyy jatkossa torstaisin ja sunnuntaisin

Maaliskuun 2021 alusta alkaen Karkkilan Tienoo ilmestyy torstaisin ja sunnuntaisin. Lehti ei siis ilmesty tiistaina 2.3.2021.

Lue lisää

Tilauksesi monipuolistuu digituotteilla

Kaikki Karkkilan Tienoon tilaukset sisältävät tästä eteenpäin painetun lehden lisäksi digitaalisen näköislehden ja jatkuvasti päivittyvän verkkopalvelun. Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Tilauksesi monipuolistuu automaattisesti. Luo itsellesi Mediatunnus ja ota tilauksestasi koko hyöty irti.

Lue lisää

Mediatunnuksella luet näppärästi monipuolisia digisisältöjämme

Luo Mediatunnus ja hyödynnä tilaukseesi sisältyvät digisisällöt. Mediatunnuksella hoidat myös tilaukseesi liittyviä asioita, juuri silloin kuin sinulle sopii.

Lue lisää

Olemassa olevat Mediatunnukset säilyvät

Sinulla saattaa olla Mediatunnus jo esimerkiksi jonkin toisen lehden tilauksen johdosta. Käytössäsi oleva tai käytössäsi joskus ollut Mediatunnus toimii edelleen, eikä sinun tarvitse luoda uutta.

Lue lisää