Tiedotteet

Hyödy tilauksestasi Mediatunnuksen avulla

Hyödynnä tilauksesi digisisältöjä ja asiointipalvelujamme Mediatunnuksellasi.

Lue lisää

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Tilaajana voit jakaa digilukuoikeuden jopa kolmelle samassa taloudessa asuvalle perheenjäsenelle maksutta. Katso ohjeet täältä >>

Lue lisää
Uudistuneet sivustot

Sivustomme uudistui – sinä päätät, miten luet.

Keski-Hämeen verkkosivut ovat uudistuneet. Uusi ulkoasu on aikaisempaa selkeämpi ja se on suunniteltu erityisesti mobiililaitteille.

Lue lisää

Yhteystiedoissa muutoksia

Asiakaspalvelun yhteystiedot muuttuvat 23.3.2021 alkaen. Asiakaspalvelun tavoitat jatkossa sähköpostilla asiakaspalvelu@mediataloesa.fi tai puhelimitse 03 7575 700 (avoinna arkisin klo 8.30-16.30). Jäikö lehti tulematta? Jakelupalautteet voit ilmoittaa jatkossa Jakeluseppien päivystysnumeroon 03 7575 285 (avoinna ma-pe klo 6.30-10 sekä viikonloppuina, aattoina ja arkipyhinä klo 7.00-11.00).

Lue lisää

Onko sinulla jo Mediatunnus?

Mikäli sinulla on jo tai on ollut käytössäsi Mediatunnus, voit käyttää Keski-Hämeen tilaukseen liittyviä sisältöjä ja palveluita jatkossa samalla Mediatunnuksella.

Lue lisää

Muutoksia Keski-Hämeen jakelussa Hollolan, Hämeenkosken ja Lahden alueella

Keski-Häme siirtyy torstaina 25.3.2021 varhaisjakeluun Hollolan, Hämeenkosken ja Lahden alueella. Muutos koskee niitä talouksia, joiden osoitteet ovat varhaisjakelun reiteillä. Niille asiakkaille, jotka eivät asu varhaisjakelun alueilla, lehti jaetaan entiseen tapaan päivällä.