Tiedotteet

Lue juhannuksen näköislehdet

Juhannuksena 25.-27.6. julkaisemme erilliset näköislehdet, joissa on runsaasti ajankohtaista ja ajatonta luettavaa sinua varten. Näköislehdet ovat luettavissasi Keski-Uusimaan verkkopalvelussa sekä päivän lehti -sovelluksessa niiden ilmestymispäivinä ja jälkikäteen arkistosta. Verkkopalvelumme uutisoi ajantasaisesti myös juhlapyhien aikaan. Keski-Uusimaa ilmestyy normaalisti torstaina 24.6. Painettuna lehti ei poikkeuksellisesti ilmesty 25.-27.6. Katso juhannuksen vaikutus myös asiakaspalveluumme ja ilmoituksien jättöön.

Lue lisää

Treenaa aivojasi – täytä sudokut näköislehdessä

Sudokut ovat hyviä tehtäviä loogisen päättelykyvyn harjoittamiseen. Tiesitkö, että sudokut voit täyttää myös digitaalisesti päivän lehti -sovelluksessa tai näköislehdessä, jolloin ne ovat aina mukanasi.

Lue lisää

Osallistu arvontaan ja voita kylpyläloma Järvisydämeen

Osallistu arvontaan luomalla Mediatunnus tai päivittämällä puhelinnumerosi verkkoasioinnissamme. Arvomme syyskuun alussa neljä 2 yön kylpylälomaa 2 hengelle (arvo 740 €). Lisäksi arvotaan neljä 1 yön kylpylälomaa 2 hengelle (arvo 370 €).

Lue lisää

Tilaa kesälahja itsellesi tai ystävällesi!

Kestotilaaja, hyödynnä maksuton kesäetusi ja tilaa mökillesi rinnakkaistilauksena kesälukemista! Ilahduta itseäsi pidempään ja tilaa samalla lisäkuukaudet -50 % hintaan. VAIN...

Lue lisää

Lehtiluukku poistuu käytöstä – lataa uudistunut sovelluksemme

Pidä tuoreimmat uutiset aina mukanasi ja lataa uusi, lehden oma sovellus sovelluskaupastasi. Pääset nauttimaan paikallisista puheenaiheista ja laadukkaista sisällöistä missä ja milloin haluat. Uusi sovelluksemme korvaa aikaisemmat sovellukset ja Lehtiluukun. Katso ohjeet, miten lataat sovelluksen ja käytät näköislehteä.

Lue lisää

keski-uusimaa.fi uudistui – nopeampi ja selkeämpi lukukokemus

Uudistimme keski-uusimaa.fi-verkkopalvelumme 14.4. Uusi ulkoasu on aikaisempaa selkeämpi ja se on suunniteltu erityisesti mobiililaitteille. Kaikki verkkosisällöt ja näköislehden löydät edelleen tutusta osoitteesta keski-uusimaa.fi. Kirjautumaan pääset oikean yläreunan Asiakas-valikosta.

Lue lisää