Mediakonserni Keskisuomalaisen lehtitilausten laskutus- ja maksutavat yrityksille

Lehtitilausmaksutavat yrityksilleLehtitilausten laskutus- ja maksutapana yrityksille tarjoamme verkkolaskun, sähköpostilaskun tai paperilaskun postitse. Lasku toimitetaan asiakkaalle niin, että eräpäivään on aikaa n. 14 päivää. Verkkolasku toimitetaan yritykselle ilman kuluja. Ilmoita verkkolaskuosoitteesi asiakaspalveluumme ja saat jatkossa yrityksesi laskun verkkolaskuna.

Sähköpostilasku: Ilmoita oman lehtesi asiakaspalveluun, että haluat vastaisuudessa tilauslaskusi sähköpostiisi. Ilmoita samalla myös sähköpostiosoitteesi, johon haluat vastaanottaa tilauslaskusi. Kätevimmin teet ilmoituksen lomakkeella.

Postitse toimitettava lasku tai sähköpostilasku on maksettava omassa verkkopankissa, pankkikonttorissa tai muussa maksupalveluja tarjoavissa pisteissä (esim. R- kioski) tai asiakaspalvelupisteessämme. Postitse toimitettavaan paperilaskuun lisätään 4.90 euron käsittely- ja postituskulu (sis. alv %).

💡 Oma tunniste/viite laskulle: Laskulle on mahdollista lisätä viitetieto tai tunniste, joka helpottaa laskun tiliöintiä yrityksessänne. Ilmoita meille laskun viitetieto.