Tiedotteet

Päättyykö lukuoikeus kaikilta, kun perun tilaukseni?

Kyllä. Tilauksen päättyessä tai muuttuessa sellaiseksi, ettei lukuoikeus kuulu tilaustyyppiin, päättyvät myös tilaukselle annetut lisälukuoikeudet.

Miksi en voi jakaa omaa tunnustani?

Lukuoikeuksia voi lisätä tai poistaa vain päätilaaja. Käyttöehtojemme mukaan Mediatunnusta ja salasanaa ei saa jakaa tilaajatalouden ulkopuolelle. Tunnuksia ei myöskään kannata antaa ulkopuolisille, koska näin tehdessä muut ihmiset pääsevät käsiksi henkilökohtaisiin tilaustietoihin ja voivat esimerkiksi kommentoida juttuja toisen henkilön nimissä. Mediatunnuksen hallussapitäjä voi myös vaihtaa tunnukselle kirjattua salasanaa. Tällöin voidaan päätyä tilanteeseen, jossa tilaaja ei pääse lukemaan maksamaansa lehteä.

Mihin tuotteisiin lukuoikeus kuuluu?

Kaikki Mediakonserni Keskisuomalaisen lehti ja digi- sekä digitilaukset sisältävät täyden lukuoikeuden tilatun lehden/tuotteen digisisältöön.

Mini-tilaus sisältää lukuoikeuden tilatun lehden/tuotteen verkkopalveluun & sovelluksiin, mutta ei näköislehteen.

Miten perun lukuoikeuden?

Voit poistaa lukuoikeuden haluamaltasi henkilöltä Jaa paketti -näkymän kautta painamalla sähköpostiosoitteen vieressä näkyvää rastia.

Löydät Jaa paketti -näkymän seuraavasti:

  1. Kirjaudu sisään omien tietojen hallintaan Mediatunnuksellasi osoitteessa https://media.portal.worldoftulo.com/
  2. Siirry Voimassa olevat tilaukset -välilehdelle.
  3. Klikkaa Jaa paketti -painiketta halutun tilauksen kohdalla.
  4. Poista haluamasi lukuoikeus sähköpostiosoitteen vieressä olevasta rastista.

Jaettu digilukuoikeus on voimassa yhtä pitkään kuin päätilaus, ellei päätilauksen tekijä peru jakamaansa lukuoikeutta. Tilauksen päättyessä päättyvät myös jaetut lukuoikeudet.

Mitä lukuoikeuden tehnyt perheenjäsen voi tehdä?

Lukuoikeuden saanut henkilö voi lukea sisältöjä lehden verkkopalvelusta, näköislehdestä ja sovelluksista. Tällöin lukuoikeuden saanut perheenjäsen voi käyttää uutissovellusta ja päivän lehti -sovellusta omalla laitteellaan (iOs ja Android). Lisäksi hän voi kommentoida juttuja kommenttipalstalla.

Suurimman hyödyn perheenjäsen saa asentamalla sovellukset käyttämilleen laitteille ja käyttämällä digisisältöjä rajattomasti vuoden jokaisena päivänä.

Lukuoikeuden saanut henkilö ei voi tehdä muutoksia päätilaukseen tai jakaa oikeuksia muille henkilöille. Jokainen lukuoikeuden saanut henkilö lukee sisältöjä ja käyttää palvelua omalla Mediatunnuksellaan eli sähköpostiosoitteellaan ja salasanallaan.

Miten jaan lukuoikeuden?

Lehti ja digi- sekä digitilaus oikeuttaa tilaajan jakamaan digilukuoikeuden kolmelle samassa taloudessa asuvalle perheenjäsenelle. Tilaaja tekee jaon itse ja lähettää perheenjäsenelleen kutsun henkilökohtaisen Mediatunnuksen luomiseen.

Lukuoikeuden jakaminen tapahtuu seuraavasti:

  1. Kirjaudu sisään omien tietojen hallintaan Mediatunnuksellasi osoitteessa https://media.portal.worldoftulo.com/
  2. Siirry Voimassa olevat tilaukset -välilehdelle.
  3. Klikkaa Jaa paketti -painiketta halutun tilauksen kohdalla. Jaa Paketti -painike näkyy vain, jos tuotteeseen liittyy jakomahdollisuus.
  4. Avautuvassa näkymässä tilauksen omistaja lähettää perheenjäsenensä sähköpostiin kutsun, jonka kautta perheenjäsen luo itselleen oman Mediatunnuksen. Kirjoita sähköpostikenttiin perheenjäsentesi sähköpostiosoitteet. Palvelu lähettää viestin lukuoikeuden jaosta ilmoittamiisi sähköposteihin. Henkilö, jolle jaat lukuoikeuden voi käyttää palveluaan omalla Mediatunnuksellaan. Mikäli hänellä ei vielä ole Mediatunnusta, voi tunnuksen luoda saapuneen viestin kautta.

Mikä on lukuoikeus?

Lukuoikeus tarkoittaa pääsyä tuotteen maksulliseen digisisältöön. Kaikki Mediakonserni Keskisuomalaisen tilaukset sisältävät lukuoikeuden tilatun tuotteen digisisältöön. Se mahdollistaa lukuoikeuden tuotteen digipalvelun koko sisältöön kaikilla tuetuilla päätelaitteilla. Saat siis rajattoman digisisältöjen lukuoikeuden vuoden jokaisena päivänä. Suurimman hyödyn saat asentamalla sovellukset tabletille tai älypuhelimelle ja jakamalla lukuoikeuden samassa taloudessa asuville perheenjäsenillesi.

Lukuoikeuden voi jakaa kolmelle samassa taloudessa asuvalle perheenjäsenelle. Lukuoikeuksia voi lisätä tai poistaa vain päätilaaja. Perheenjäsenet tekevät omat henkilökohtaiset Mediatunnukset saamansa sähköpostiviestin mukaisesti.

Käyttöehtojemme mukaan Mediatunnusta ja salasanaa ei saa jakaa tilaajatalouden ulkopuolelle. Henkilökohtaisia mediatunnuksia ei myöskään kannata antaa ulkopuolisille, koska näin tehdessä muut ihmiset pääsevät käsiksi henkilökohtaisiin tilaustietoihin ja voivat esimerkiksi kommentoida juttuja toisen henkilön nimissä. Mediatunnuksen hallussapitäjä voi myös vaihtaa tunnukselle kirjattua salasanaa. Tällöin voidaan päätyä tilanteeseen, jossa tilaaja ei pääse lukemaan maksamaansa tuotetta.