Keskisuomalaisen kestotilaajalle 2020

Etu voimassa: 1.1. - 31.12.

Kestotilaajana saat enemmän myös vuonna 2020

Lukijailmoituksista yksityiselle kestotilaajalle myönnetään aina 50 %.  Koskee myös maakunnan markkinoiden rivi-ilmoituksia. Etu ei koske kuolinilmoituksia eikä ole tarkoitettu yritysten käyttöön. Ilmoituksen voit jättää täältä.

Kakkoslehti vapaa-ajan asunnolle 50 % alennuksella verrattuna saman pituiseen normaalihintaiseen määräaikaistilaukseen.

Lahjatilauksella voit kestotilaajana ilahduttaa ystävääsi etuhintaan. Voit myös tulostaa lahjakortin lahjatilauksen saajalle tästä.

Paperilehden keskeytysetu, jossa min. 3 vrk:n lehden jakelunkeskeytys hyvitetään seuraavassa laskutusjaksossa. Maksimiaika jakelunkeskeytykselle on 3 kk. Lehden jakelun voit keskeyttää täältä.

E-laskun saat käyttöösi tekemällä e-laskusopimuksen verkkopankissasi. Kun olemme vastaanottaneet pankiltasi ilmoituksen sopimuksesta, lähetämme laskut jatkossa suoraan verkkopankkiisi. Sinun tarvitsee vain tarkastaa lasku ja hyväksyä maksu veloitettavaksi tililtäsi.

Laskutusväli on joustava ja muunneltavissa tarpeen mukaan useampaan erään.

Keskisuomalainen järjestää vuoden mittaan myös lukuisia tilaaja-arvontoja ja olet kestotilaajana automaattisesti mukana kaikissa tilausmarkkinoinnin järjestämissä lukija-arvonnoissa.

Näiden lisäksi kestotilaajana pääset nauttimaan monista vaihtuvista eduista urheilu- ja kulttuuritapahtumiin sekä vaihtuviin tarjouksiin. Päivittyvät kestotilaajan edut löydät täältä.

Keskisuomalainen pidättää oikeudet muutoksiin.