Hyötyä ja tietoa - Keskisuomalainen

Keskisuomalainen tarjoaa helpotusta arkeen ja ravintoa niin mielelle kuin kehollekin.

 

Tilaa kestotilauksena 3 kk 47 € + Etusi (kts alla)

Tilaa kestotilauksena 3 kk 47 € + Etusi (kts alla)

Voit valita tilaukseesi joko 4 kg jauhelihaa, 40 euron lahjakortin Citymarkettiin tai viimeisen erän ilmaiseksi. Keskisuomalainen paperilehti ja VerkkoPlus. Tilaus jatkuu 3 kk tarjousjakson jälkeen 12 kk tarjoushintaisena. 15 kk jälkeen jatkuu hinnaston mukaisena kestotilauksena. Tilauksen voi perua tarjousjakson jälkeen.

Tee tilaus
Tilaa määräaikaisena 3 kk 94 € + 15 tölkkiä Coca Colaa.

Tilaa määräaikaisena 3 kk 94 € + 15 tölkkiä Coca Colaa.

Keskisuomalainen paperilehti ja VerkkoPlus 3 kk määräaikaisena. Saat tilaukseesi lisäksi 15 tölkin Coca Cola paketin. Maksettuasi tilauksen saat lunastustekstiviestin, jolla etu on noudettavissa Citymarketista. Puhelinnumero on vaadittava tieto.

Tee tilaus
Tilaa määräaikaisena 3 kk 30 € + 15 tölkkiä Coca Colaa.

Tilaa määräaikaisena 3 kk 30 € + 15 tölkkiä Coca Colaa.

Keskisuomalainen VerkkoPlus 3 kk määräaikaisena. Saat tilaukseesi lisäksi 15 tölkin Coca Cola paketin. Maksettuasi tilauksen saat lunastustekstiviestin, jolla etu on noudettavissa Citymarketista. Puhelinnumero on vaadittava tieto.

Tee tilaus

Tilausehdot: Tarjous koskee talouksia, joihin ei tule Keskisuomalaista tällä hetkellä. Tarjouskestotilauksen voit tilata talouteen, johon ei ole tullut Keskisuomalaisen kestotilausta 3 kuukauteen. Tarjouskestotilaus jatkuu 3 kk tarjousjakson jälkeen 12 kk tarjoushintaisena. Paperilehti ja VerkkoPlus sisältää paperilehden joka päivä, näköislehden verkossa ja sovelluksissa (Android, iOS), arkiston, KSML.fi:n ja KSML.tv:n rajattoman käytön. Verkko tilaukseen sisältyy kaikki Keskisuomalaisen verkkosisältö. Tilaus, johon kuuluu paperilehti on mahdollinen vain kotimaahan. Paperilaskuun lisätään 1 eur käsittelykulu. Osoitetta voidaan käyttää ja luovuttaa suora- ja sähköiseen markkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Ksml Oyj:n asiakasrekisteri.