Tilaa Keskisuomalainen, saat lahjaksi 30 € Citymarketin lahjakortin tai viimeisen erän veloituksetta!

Joulu lähestyy, joten ole ajoissa lahjojen kanssa ja tilaa nyt…

 

...Jouluiloa itselle tai lahjaksi

    Tilatessasi lahjakortin sisältävän tilauksen, saat lahjakortin noutamiseen ohjeet tekstiviestillä maksettuasi tilauksen ensimmäisen erän. Lahjakortti on noudettavissa Jämsän, Keljon, Palokan, Seppälän tai Äänekosken Citymarketista. Lunastusviestiä varten tarvitsemme matkapuhelinnumeron.
  • Täytä yhteystietosi

  • Tarkemmat tilausehdot löytyvät osoitteesta www.keskisuomalainen.com/tilausehdot. Kuluttajansuojalain mukaiset ennakkotiedot on annettu tässä tarjouksessa eikä erillistä tilausvahvistusta lähetetä. Tarjoukset koskevat kotimaan talouksia, joihin ei tule Keskisuomalaista. Tilaus laskutetaan e-laskulla ilman käsittelykuluja. Paperilaskuun lisätään 1,75 € käsittely- ja postituskulu. Kampanja on voimassa 15.1.2021 saakka ja lahjakortin viimeinen lunastuspäivä on 31.1.2021.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lehti ja Digi -tilaukseen kuuluu paperilehden lisäksi verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille. Digi -tilaus sisältää verkon rajattoman käyttöoikeuden, päivän lehti -sovelluksen sekä uutissovelluksen mobiililaitteille.