Lisää saikkua, kiitos! - Osa 2

Lisää saikkua, kiitos – osa 2 Jyväskylässä 14.10.

klo 19 Paviljonki, Jyväskylä
Liput 35 €, osta liput tästä 
Lippuja myynnissä myös lippu.fi-myyntipisteessä Prisma Seppälä Ahjokatu 7, Jyväskylä ma-su 7-22.

Vastaanotto on taas auki

Stand-up koomikko Ismo Leikolan ja näyttelijä Kalle Pylvänäisen kirjoittaman riemastuttavan komedian jatko-osa irvailee lähes kaikelle mitä lääkärin ja potilaan välillä voi tapahtua.

Lisää Saikkua, kiitos! on huippusuositun Saikkua, kiitos! -trilogian toinen osa. Saikkua, kiitos -osat ovat keränneet yli 350 000 katsojaa ja osia on esitetty yli 800 kertaa. Jatko-osassa meno vaan paranee ja vauhti kiihtyy. Vielä on paljon kerrottavaa suomalaisesta terveydenhuollosta, lääkäreistä, hoitajista, potilaista, sairauksista ja ennakkoluuloista. Mitähän hauskaa SOTE-uudistus tuo tullessaan, kun jo pelkkä valmistelu on ollut silkkaa farssia? Jälleen kilpaillaan lääkäreiden SM-mestaruudesta ja mitenköhän lääkäri liittyy 80-vuotta täyttävän anopin syntymäpäivälahjaan?

Paljon on siis uutta ja tutkimatonta materiaalia. Miten muuten voisi ollakaan? Toki mukana on myös Ismo Leikolan jatko-osaan tekemät ratkiriemukkaat laulut, joissa mm. ylistetään tiukoilla olevia sairaanhoitajia.

Lavalla on tuttu kolmikko, Jukka Rasila, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen, jotka vastaavat myös käsikirjoituksesta. Esityksen kesto n. 2 h, tervetuloa!

Varaa lippusi ajoissa lippukaupasta tästä linkistä tai lippu.fi-myyntipisteestä Prisma Seppälä Ahjokatu 7, Jyväskylä ma-su 7-22.