Paikallisuutiset vain yhden hipaisun päässä

Verkkopalvelumme uutiset luet puhelimella ja tabletilla näppärimmin uutissovelluksestamme. Lisää pikakuvake aloitusnäytöllesi ja saat jatkuvasti päivittyvät uutiset luettavaksesi vain yhdellä klikkauksella. Muista myös päivän lehti -sovellus, joka on suunniteltu näköislehden lukemista varten mobiililaitteille.


Tutustu lehtiimme maakunnittain. Klikkaamalla maakunnan nimeä näet alueen suurimmat lehtemme sekä paikkakunnat, joissa lehti vaikuttaa. Lehden nimeä klikkaamalla pääset asentamaan sovelluksemme.

Etelä-Karjala

Etelä-Saimaa – Lappeenranta

Etelä-Savo

Länsi-Savo – Mikkeli
Itä-Savo – Savonlinna

Kanta-Häme

Aamuposti – Riihimäki, Loppi
Forssan Lehti – Forssa
Hämeen Sanomat–  Hämeenlinna

Keski-Suomi

Keskisuomalainen – Jyväskylä

Kymenlaakso

Kouvolan Sanomat – Kouvola
Kymen Sanomat – Kotka, Hamina

Pohjois-Savo

Iisalmen Sanomat – Iisalmi
Savon Sanomat – Kuopio

Päijät-Häme

Etelä-Suomen Sanomat – Lahti, Heinola
Itä-Häme – Heinola

Uusimaa

Aamuposti – Hyvinkää
Länsi-Uusimaa – Lohja
Keski-Uusimaa – Järvenpää
Uusimaa – Porvoo


Uutissovellus

Uutissovelluksesta löydät verkkopalvelumme tuoreet jutut, joita ilmestyy ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Seuraa reaaliaikaista uutisvirtaa uutissovelluksesta ja olet aina ajan tasalla.


Päivän lehti -sovellus

Päivän lehti -sovelluksesta voit lukea näköislehteä sekä selata aiemmin ilmestyneitä lehtiä arkistosta. Tallentamasi lehdet voit lukea laitteeltasi myös ilman verkkoyhteyttä. Tämän lisäksi sovelluksessa voit myös ratkoa ristikoita ja sudokuja. Klikkaa ruutujen kohdalle ja syötä ratkaisusi suoraan ruudukkoon.


Mediakonserni Keskisuomalainen on Suomen johtava maakunta- ja paikallismedia. Julkaisemme yli 100 mediaa, joista löytyy luettavaa jokaiselle. Tutustu alueesi lehteen esimerkiksi maksuttoman kesälehden parissa, josta löydät alueesi mielenkiintoisimmat kesätapahtumat, vinkkejä lähialueiden lomailuun, pitkiä lukujuttuja sekä ajanvietettä. Tutustu kesälehtiimme tästä >>

Tilattavien lehtiemme ja kesälehtien lisäksi löydät paljon luettavaa kaupunkilehdistämme, jotka ovat aina maksutta luettavissa. Tutustu kaupunkilehtiimme tästä >>