Ohjeita ilmoittajalle

Verkkopalvelumme kautta pystyt jättämään ilmoituksesi edulliseen hintaan kaikkiin Savon Median lehtiin.
Valitse haluamasi osasto: Perheilmoitukset, Markkinat, Luokitellut, Järjestötoiminta, Kuolinilmoitukset tai Surukiitokset ja tutustu valikoimaan. Palvelussa voit tehdä annettujen mallien mukaisia ilmoituksia. Valittuasi osaston näet malli-ilmoitukset ja esimerkkihinnat.

Jos mallipaketeistamme ei löydy sopivaa vaihtoehtoa,
ota yhteyttä asiakaspalveluumme ma-pe klo 8-16 p. 017 303 500, asiakaspalvelu@savonmedia.fi

Asiakaspalvelun kautta jätettävät kuluttajailmoitukset:
Veloitamme muuten kuin verkkopalvelumme kautta jätetyistä rivi-ilmoituksista (Markkinat ja Järjestötoiminta)  5 € käsittelymaksun, kuolinilmoitukset ja surukiitokset 0,15 €/pmm (+alv.) ja muista ilmoituksista voimassaolevan hinnaston mukaisen valmistusmaksun.

Savon Median lehtiä ovat

Kestotilaajan erikoisilmoitusedut

Jos olet kestotilaaja, perheellänne on vuoden aikana käytössä kestotilaajan ilmoitusedut yksi perheuutinen, yksi rivi-ilmoitus ja yksi kehysilmoitus (Luokitellut osastot) puoleen hintaan sekä muita arvokkaita etuja pitkin vuotta. Lue lisää kestotilaajan eduista https://oma.media.fi/savon-sanomat/edut/

Kuolinilmoitukset ja surukiitokset

Kuolinilmoitus- ja surukiitoshinnasto

Muistovärssyjä

Luokitellut

Luokitellut palstalla voi yksityishenkilö tai yritys ilmoittaa lehden ilmestymispäivinä edullisesti rivi-ilmoituksena, näkyvämpänä otsikollisena kehysilmoituksena myös värillisenä tai voit lisätä kuvan ilmoitukseen 42 mm korkeudesta alkaen.

Hinnasto

Markkinat

Markkinat-palstalle voit jättää rivi-ilmoituksen 1-7 riviä, otsikollisen ilmoituksen 1 x 25 mm ja kuvallisen ilmoituksen 42 mm ilmoituskokoon. Markkinat-palsta on tarkoitettu yksityishenkilöille.

Perheuutiset

Perheuutiset-palstalla voit onnitella, kiittää muistamisesta, ilmoittaa juhlimatta jättämisestä, ilmoittaa perhetapahtumasta tai kutsua juhlimaan. Ilmoituksessa voit käyttää omia kuvia tai vaikka piirustusta ja saatavana on eri kehysvaihtoehtoja.

Vauvauutiset

Julkaisemme valitussa lehdessä levikkialueemme Vauvauutisia. Vauvan vanhemmat voivat jättää maksuttoman ilmoituksen verkossa tai KYS:stä saatavalla vauvauutiskortilla.

Seura-ja järjestötoiminta

Järjestötoiminta-palstalla voit ilmoittaa muistioita, urheilumuistioita, puoluepalstoja, eläkeläisjärjestön ja maanpuolustuspalstan ilmoituksia.
Seuran/yhdistyksen nimi alkuun tummennettuna, ei muita korostuksia.

Poikkeukset; Heinäveden Lehteen jätät tälle palstalle ilmoituksen uutiset@heinavedenlehti.fi, Joroisten Lehteen toimitus@joroistenlehti.fi, Soisalon Seutuun uutiset@soisalonseutu.fi

Sääntömääräiset vuosikokousilmoitukset kuuluvat Luokitellut osastoon (Kokouksia). Sukuseura-ilmoitukset Luokitellut osastoon (Kokouksia, Menot tai Tapahtumat).
Tarkempia lehtikohtaisia seurapalstan sääntöjä voi tiedustella asiakaspalvelustamme.

Tapahtumat

Menoinfosta löytyvät Pohjois-Savon alueen tapahtumatiedot. Tapahtumanjärjestäjä jättää tapahtumatiedot itse suoraan tapahtumakalenterin hallintaan. Lehden Menot-palsta toimitetaan verkkopalvelun materiaalista.

Nimitykset

Voit jättää Nimitykset-ilmoituksia verkkopalvelussamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme

Maksuliikenne, maksuehdot ja vastuu virheistä

Maksuliikenne

Savon Media Oy
Y-tunnus 0576753-4

IBAN: FI88 2027 3800 0059 27
BIC: NDEAFIHH

Maksuehdot

  • Yritysasiakkaat 10 pv netto
  • Yksityisasiakkaat 14 pv netto
  • Maksuajan ylityksestä perittävä viivästyskorko on Korkolain 4 §:n mukainen korko.
  • Hinnanmuutos koskee myös jo tehtyjä ilmoitusvarauksia.
  • Laista, asetuksista tai viranomaisten toimenpiteistä aiheutuvat kustannuslisäykset korottavat hintoja vastaavasti määräysten voimaantulohetkestä lukien.
  • Paperilaskusta veloitamme yritysasiakkailta 7 e (+ alv. 24 %), yksityisasiakkailta 3 e (sis. alv). Mahdollisuus maksuttomaan sähköpostilaskuun, yrityksillä mahdollisuus myös maksuttomaan verkkolaskutukseen.

Verkkomaksaminen

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Vastuu virheistä ja hyvitykset

Kaikki hyväksytyt ilmoitukset pyritään julkaisemaan määrättyinä päivinä. Mikäli ilmoitusta ei tuotannollisista tai muista toiminnallisista syistä (esim. lakko) tai asiakkaasta tai alihankkijasta johtuvista syistä kuitenkaan ei voida julkaista, lehti ei vastaa ilmoituksen poisjäämisen mahdollisesti aiheuttamasta vahingosta.

Lehti ei vastaa virheestä, joka aiheutuu myöhässä toimitetusta, puutteellisesta tai virheellisestä aineistosta, epäselvästä käsikirjoituksesta tai toimeksiannosta eikä ilmoitustekstiä käännettäessä tulleesta kieli- tai käännösvirheestä, puhelimessa tapahtuneesta kuulovirheestä tai asiakkaan määräaikana palauttamatta jättämästään vedoksesta.

Lehti ei hyvitä vähäisestä painovirheestä tai normaaliksi sanomalehtilaaduksi katsottavasta painojäljen vaihtelusta, joka ei vaikeuta ilmoituksen käsittämistä eikä vähennä sen mainosarvoa. Painolaatuun liittyviä virheitä arvioitaessa Savon Sanomat käyttää ISO 12647 – 3 standardia.

Huomautukset on tehtävä 7 päivän kuluessa ilmoituksen julkaisemisesta tai tarkoitetusta julkaisupäivästä lukien.

Lehden vastuu ilmoituksen poisjäämisestä tai julkaisemisesta sattuneesta virheestä rajoittuu ilmoituksesta maksetun määrän palauttamiseen tai muihin lehtiin toimitetusta aineistosta sen valmistusarvoon.