Tilaa Kouvolan Sanomat kesähintaan!

Kouvolan Sanomat yhdistää sulavasti paikalliset arjen uutiset ja suuremmat maailman ilmiöt mielenkiintoiseksi lukupaketiksi. Se avaa sinulle näköaloja lähelle ja kauas.

Hyödynnä kesätarjouksemme. Kun tilaat, voit voittaa upean kylpyläloman Hotel & Spa Resort Järvisydämessä!*

Lehti ja digi 12 vk  8 e/vk

Lehti ja digi 12 vk 8 e/vk

Tilaus sis. painetun lehden, verkkopalvelun, näköislehden ja sovellukset. Lisäksi saat Etelä-Saimaan, Itä-Savon, Kymen Sanomien ja Länsi Savon verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset. Tilauksen kokonaishinta 96 e (norm. 156,75 e). Määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson jälkeen.

Tee tilaus
Lehti ja digi 9 vk  8 e/vk

Lehti ja digi 9 vk 8 e/vk

Tilaus sis. painetun lehden, verkkopalvelun, näköislehden ja sovellukset. Lisäksi saat Etelä-Saimaan, Itä-Savon, Kymen Sanomien ja Länsi Savon verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset. Tilauksen kokonaishinta 72 e (norm. 117,56 e). Määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson jälkeen.

Tee tilaus
Lehti ja digi 6 vk  8 e/vk

Lehti ja digi 6 vk 8 e/vk

Tilaus sis. painetun lehden, verkkopalvelun, näköislehden ja sovellukset. Lisäksi saat Etelä-Saimaan, Itä-Savon, Kymen Sanomien ja Länsi Savon verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset. Tilauksen kokonaishinta 48 e (norm. 78,38 e). Määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson jälkeen.

Tee tilaus
Digi 10 viikkoa 3 e/vk

Digi 10 viikkoa 3 e/vk

Tilaus sis. verkkopalvelun, näköislehden ja sovellukset. Lisäksi saat Etelä-Saimaan, Itä-Savon, Kymen Sanomien ja Länsi Savon verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset. Tilauksen kokonaishinta 30 e (norm. 37,25 e). Määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson jälkeen.

Tee tilaus
Digi 5 viikkoa 3 e/vk

Digi 5 viikkoa 3 e/vk

Tilaus sis. verkkopalvelun, näköislehden ja sovellukset. Lisäksi saat Etelä-Saimaan, Itä-Savon, Kymen Sanomien ja Länsi Savon verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset. Tilauksen kokonaishinta 15 e (norm. 18,63 e). Määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson jälkeen.

Tee tilaus

* Kylpylälomien arvonta suoritetaan 3.9.2021. Palkinnon arvo jopa 740 €. Tarkemmat arvontasäännöt löydät täältä.

Tarjous koskee uusia kotitalouksien tilauksia kotimaahan, joihin ei tule Kouvolan Sanomia tilattuna. Tilaus laskutetaan ilman käsittelykuluja e-laskulla tai sähköpostilaskulla. Paperilaskuun lisätään 1,75 € käsittely- ja postikulu. Jos haluat sähköpostilaskun, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Katso tietosuojalauseke, tilausehdot, tiedot asiakasrekisteristä ja peruuttamisoikeus täältä.

 

Tarjoukset voimassa 31.8.2021 saakka.