Tilaa Kymen Sanomat itsellesi tai lahjaksi!

Kymen Sanomat kertoo tärkeimmät puheenaiheet läheltä ja kaukaa. Sen tarjonta on selkeää ja helposti sisäistettävää, vahvalla painotuksella alueellisiin uutisiin, yrityksiin ja ihmisiin.

Tee tilaus itsellesi valitsemalla alla olevista vaihtoehdoista.

Tee tilaus läheisellesi tästä.

Lehti ja digi 6 kk 21,90 e/kk - saat 1 kk kaupan päälle!*

Lehti ja digi 6 kk 21,90 e/kk - saat 1 kk kaupan päälle!*

Tilaus sis. painetun lehden, verkkopalvelun, näköislehden ja sovellukset. Lisäksi saat Etelä-Saimaan, Itä-Savon, Kouvolan Sanomien ja Länsi-Savon verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset. Tarjousjakson kokonaishinta 131,40 e (norm. 266 e).

Tee tilaus
Lehti ja digi 4 kk 27 e/kk

Lehti ja digi 4 kk 27 e/kk

Tilaus sis. painetun lehden, verkkopalvelun, näköislehden ja sovellukset. Lisäksi saat Etelä-Saimaan, Itä-Savon, Kouvolan Sanomien ja Länsi-Savon verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset. Tilauksen kokonaishinta 108 e (norm. 198 e). Määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson jälkeen.

Tee tilaus
Digi 6 kk 9,90 e/kk*

Digi 6 kk 9,90 e/kk*

Tilaus sis. verkkopalvelun, näköislehden ja sovellukset. Lisäksi saat Etelä-Saimaan, Itä-Savon, Kouvolan Sanomien ja Länsi-Savon verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset. Tarjousjakson kokonaishinta 59,40 e (norm. 94,20 e).

Tee tilaus
Digi 4 kk 12 e/kk

Digi 4 kk 12 e/kk

Tilaus sis. verkkopalvelun, näköislehden ja sovellukset. Lisäksi saat Etelä-Saimaan, Itä-Savon, Kouvolan Sanomien ja Länsi-Savon verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset. Tilauksen kokonaishinta 48 e (norm. 66,80 e). Määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson jälkeen.

Tee tilaus

*) Tilaus jatkuu tarjousjakson jälkeen automaattisesti ja laskutetaan 6 kk välein voimassa olevan hinnaston mukaan.

Tarjous koskee uusia kotitalouksien tilauksia kotimaahan, joihin ei tule Kymen Sanomia tilattuna. Tilaus laskutetaan ilman käsittelykuluja e-laskulla tai sähköpostilaskulla. Paperilaskuun lisätään 2 € käsittely- ja postikulu. Jos haluat sähköpostilaskun, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Katso tietosuojalauseke, tilausehdot, tiedot asiakasrekisteristä ja peruuttamisoikeus täältä.

Tarjoukset voimassa 16.1.2022 saakka.