Täytä päiväsi uutisilla

Uudistimme sovelluksemme. Jatkossa näköislehden pääset lukemaan verkkopalvelumme lisäksi päivän lehti -sovelluksesta. Länsi-Saimaan Sanomien verkkopalvelun uutiset pääset lukemaan näppärästi osoitteessa lansisaimaa.fi tai täysin uudesta uutissovelluksesta.


Käytätkö verkkosivuja mobiililaitteella? Asenna uusi uutissovelluksemme!

Länsi-Saimaan Sanomien verkkopalvelun uutiset löydät nyt myös omana mobiilisovelluksenaan. Uutissovellus sisältää tuoreet jutut, joita ilmestyy ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Seuraa reaaliaikaista uutisvirtaa ja olet aina ajan tasalla. Uutissovelluksen pääset lataamaan laitteellesi verkkopalvelumme kautta osoitteesta lansisaimaa.fi/asenna Android-laitetta käyttäessäsi uutissovelluksen voit ladata Chrome-selaimella. IOS-laitetta käyttäessäsi voit ladata uutissovelluksen Safari-selaimella.

Asenna uutissovellus


Länsi-Saimaan Sanomat sovellus on nyt päivän lehti -sovellus

Päivän lehti -sovelluksesta voit lukea Länsi-Saimaan Sanomien näköislehtenä ja selata aiemmin ilmestyneitä lehtiä arkistosta. Uusi käyttöliittymä on entistä selkeämpi ja sovelluksesta voit hallita puhelimeen tai tablettiin tulevia uutisilmoituksia. Voit valita niitä haluamistasi aihepiireistä esim. urheilusta, kulttuurista tai kaikkein suurimmista uutisista. Uudistuneessa sovelluksessa voit myös ratkoa ristikoita ja sudokuja. Klikkaa ruutujen kohdalle ja syötä ratkaisusi suoraan ruudukkoon.

Uudistuneen päivän lehti -sovelluksen pääset lataamaan osoitteessa lansisaimaa.fi/asenna. Jos käytössäsi on jo aikaisemmin ollut Länsi-Saimaan Sanomat sovellus, päivittyy se automaattisesti Länsi-Saimaan Sanomat päivän lehti -sovellukseksi. Mikäli olet ottanut automaattiset päivitykset pois käytöstä, voit päivittää sovelluksen myös manuaalisesti seuraamalla alla olevia ohjeita.

Näin lataat tai päivität päivän lehti -sovelluksen

  1. Mene mobiililaitteellasi osoitteeseen lansisaimaa.fi/asenna ja valitse asenna päivän lehti -sovellus
  2. Linkki vie sinut sovelluskauppaasi
  3. Klikkaa Asenna/Päivitä
  4. Kirjaudu sovellukseen Mediatunnuksellasi

Päivän lehti -sovelluksen löydät myös suoraan omasta sovelluskaupastasi (Play Kauppa tai Apple Store) kirjoittamalla hakukenttään Länsi-Saimaan Sanomat. Huomioithan, että uutissovelluksen pääset lataamaan vain osoitteesta lansisaimaa.fi/asenna.

VINKKI: Mikäli haluat suurentaa tekstiä, kaksoisnapauta ruutua. Sormia levittämällä/nipistysotteella voit suurentaa tekstiä vielä lisää. Muista asettaa myös paperikoko itsellesi sopivaksi.  Katso Asetukset-osiosta kohta ”paperikoon suurentaminen”. Voit säätää paperikokoa jopa 200 % suuremmaksi lisätäksesi suurennusta, jolloin myös kaksoisnapautus ja nipistysote suurentavat tekstiä enemmän, kuin esimerkiksi 100 % paperikoolla.

Asenna päivän lehti -sovellus Usein kysytyt kysymykset


Kirjaudu sisään Mediatunnuksellasi

Kaikkia digisisältöjämme sekä sähköisiä palveluitamme pääset käyttämään Mediatunnuksella. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Jos et muista salasanaasi, voit tilata salasananvaihtolinkin sähköpostiisi tästä linkistä >>

HUOM! Jos sinulla on jo Mediatunnus, mutta et pääse kirjautumaan sisälle, sinun tulee tilata uusi salasana, sillä et voi liittää tilaustasi toiseen Mediatunnukseen. Uutta salasanaa tilatessasi järjestelmä ilmoittaa, mikäli antamallasi sähköpostiosoitteella ei ole luotu Mediatunnusta.

Eikö sinulla vielä ole Mediatunnusta tai haluat lisätietoa?

Lue lisää Mediatunnuksesta

Kaipaatko vielä lisää tietoa?

Katso vastauksia usein kysytyt kysymykset-osiostamme.

Usein kysytyt kysymykset