Tilaa Länsi-Savo kesähintaan!

Länsi-Savo yhdistää sulavasti paikalliset arjen uutiset ja suuremmat maailman ilmiöt mielenkiintoiseksi lukupaketiksi. Se avaa sinulle näköaloja lähelle ja kauas.

Hyödynnä kesätarjouksemme. Kun tilaat, voit voittaa upean kylpyläloman Hotel & Spa Resort Järvisydämessä!*

Lehti ja digi 12 vk 7 e/vk

Lehti ja digi 12 vk 7 e/vk

Tilaus sis. painetun lehden, verkkopalvelun, näköislehden ja sovellukset. Lisäksi saat Etelä-Saimaan, Itä-Savon, Kouvolan Sanomien ja Kymen Sanomien verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset. Tilauksen kokonaishinta 84 e (norm. 148,50 e). Määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson jälkeen.

Tee tilaus
Lehti ja digi 9 vk 7 e/vk

Lehti ja digi 9 vk 7 e/vk

Tilaus sis. painetun lehden, verkkopalvelun, näköislehden ja sovellukset. Lisäksi saat Etelä-Saimaan, Itä-Savon, Kouvolan Sanomien ja Kymen Sanomien verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset. Tilauksen kokonaishinta 63 e (norm. 111,38 e). Määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson jälkeen.

Tee tilaus
Lehti ja digi 6 vk 7 e/vk

Lehti ja digi 6 vk 7 e/vk

Tilaus sis. painetun lehden, verkkopalvelun, näköislehden ja sovellukset. Lisäksi saat Etelä-Saimaan, Itä-Savon, Kouvolan Sanomien ja Kymen Sanomien verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset. Tilauksen kokonaishinta 42 e (norm. 74,25 e). Määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson jälkeen.

Tee tilaus
Digi 10 viikkoa 3 e/vk

Digi 10 viikkoa 3 e/vk

Tilaus sis. verkkopalvelun, näköislehden ja sovellukset. Lisäksi saat Etelä-Saimaan, Itä-Savon, Kouvolan Sanomien ja Kymen Sanomien verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset. Tilauksen kokonaishinta 30 e (norm. 37,25 e). Määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson jälkeen.

Tee tilaus
Digi 5 viikkoa 3 e/vk

Digi 5 viikkoa 3 e/vk

Tilaus sis. verkkopalvelun, näköislehden ja sovellukset. Lisäksi saat Etelä-Saimaan, Itä-Savon, Kouvolan Sanomien ja Kymen Sanomien verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset. Tilauksen kokonaishinta 15 e (norm. 18,63 e). Määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson jälkeen.

Tee tilaus

* Kylpylälomien arvonta suoritetaan 3.9.2021. Palkinnon arvo jopa 740 €. Tarkemmat arvontasäännöt löydät täältä.

Tarjous koskee uusia kotitalouksien tilauksia kotimaahan, joihin ei tule Länsi-Savoa tilattuna. Tilaus laskutetaan ilman käsittelykuluja e-laskulla tai sähköpostilaskulla. Paperilaskuun lisätään 1,75 € käsittely- ja postikulu. Jos haluat sähköpostilaskun, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Katso tietosuojalauseke, tilausehdot, tiedot asiakasrekisteristä ja peruuttamisoikeus täältä.

Tarjoukset voimassa 31.8.2021 saakka.