Tilaa oma Länsi-Savo!

Elämän tärkeimmät asiat ovat usein ihan silmiemme edessä. Siksi halusimme luoda sinulle entistä paremman lukukokemuksen.

Tilaa uudistunut Länsi-Savo!

Digi 6 kk 9,90 e/kk*

Digi 6 kk 9,90 e/kk*

Tilaus sis. verkkopalvelun, näköislehden ja sovellukset. Lisäksi saat Etelä-Saimaan, Itä-Savon, Kouvolan Sanomien ja Kymen Sanomien verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset. Tarjousjakson kokonaishinta 59,40 e (norm. 94,20 e).

Tee tilaus
Lehti ja digi 3 kk 22,50 kk*

Lehti ja digi 3 kk 22,50 kk*

Tilaus sis. painetun lehden, verkkopalvelun, näköislehden ja sovellukset. Lisäksi saat Etelä-Saimaan, Itä-Savon, Kouvolan Sanomien ja Kymen Sanomien verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset. Tarjousjakson kokonaishinta 67,50 € (norm. 117 €).

Tee tilaus
Digi 12 viikkoa 3,50 e/vk

Digi 12 viikkoa 3,50 e/vk

Tilaus sis. verkkopalvelun, näköislehden ja sovelluksen. Lisäksi saat Etelä-Saimaan, Itä-Savon, Kouvolan Sanomien ja Kymen Sanomien verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset. Tarjousjakson kokonaishinta 42 € (norm. 50,16 €). Määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson jälkeen.

Tee tilaus
Digi 6 viikkoa 3,50 e/vk

Digi 6 viikkoa 3,50 e/vk

Tilaus sis. verkkopalvelun, näköislehden ja sovelluksen. Lisäksi saat Etelä-Saimaan, Itä-Savon, Kouvolan Sanomien ja Kymen Sanomien verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset. Tarjousjakson kokonaishinta 21 € (norm. 25,08 €). Määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson jälkeen.

Tee tilaus
Lehti ja digi 12 viikkoa 7 e/vk

Lehti ja digi 12 viikkoa 7 e/vk

Tilaus sis. painetun lehden, verkkopalvelun, näköislehden ja sovellukset. Lisäksi saat Etelä-Saimaan, Itä-Savon, Kouvolan Sanomien ja Kymen Sanomien verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset. Tarjousjakson kokonaishinta 84 € (norm. 148,56 €). Määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson jälkeen.

Tee tilaus
Lehti ja digi 6 viikkoa 7 e/vk

Lehti ja digi 6 viikkoa 7 e/vk

Tilaus sis. painetun lehden, verkkopalvelun, näköislehden ja sovellukset. Lisäksi saat Etelä-Saimaan, Itä-Savon, Kouvolan Sanomien ja Kymen Sanomien verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset. Tarjousjakson kokonaishinta 42 € (norm. 74,28 €). Määräaikainen tilaus päättyy tarjousjakson jälkeen.

Tee tilaus

*) Tilaus jatkuu tarjousjakson jälkeen automaattisesti ja laskutetaan voimassa olevan hinnaston mukaan.

Tarjous koskee uusia kotitalouksien tilauksia kotimaahan, joihin ei tule Länsi-Savoa tilattuna. Tilaus laskutetaan ilman käsittelykuluja e-laskulla tai sähköpostilaskulla. Paperilaskuun lisätään 2 € käsittely- ja postikulu. Jos haluat sähköpostilaskun, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Katso tietosuojalauseke, tilausehdot, tiedot asiakasrekisteristä ja peruuttamisoikeus täältä.

Tarjoukset voimassa 31.8.2022 saakka.