Tervetuloa Länsi-Uusimaan asiakaspalveluun. Täällä voit hoitaa lehtitilauksiin liittyvät asiat sujuvasti silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Käytetyimmät palvelut on listattu sivun alalaitaan, valitse mitä haluat tehdä.

Länsi-Uusimaan jakelussa ongelmia ti 25.2.

Lehtisepät Oy:n Hyrylän painossa olleiden ongelmien vuoksi Länsi-Uusimaan tiistain painos saadaan jaettua vasta keskiviikon lehden mukana. Länsi-Uusimaan näköislehti on luettavissa normaalisti. Näköislehteä pääset lukemaan alla olevasta lue lisää -linkistä. Tilaukset toimitetaan force majeure varauksin (lakko, tuotannolliset häiriöt yms.) ja ylivoimaisen esteen takia julkaisematta tai toimittamatta jääneistä lehdistä ei suoriteta hyvitystä. Pahoittelemme tapahtunutta.

Lue lisää
Karkauspäivän testi

Karkauspäivänä on lupa kosia – testaa ja voita!

Karkauspäivään liittyy vahvasti kosintaperinne. Olisiko luvassa sormus vai hamekangasta? Entä millaista hamekangasta kannattaa kosijalle ostaa? Tee leikkimielinen karkauspäivän testi - voit voittaa timanttisormuksen tai lahjakortteja! Kaikki yhteystietonsa jättäneet saavat kampanjan päätyttyä sähköpostiinsa viestin lehdestään, joka sisältää myös alennuskoodit Eurokankaalle ja Kultajouseen.

Lue lisää

Kestotilaajan talvietu, tilaa lehti

Kestotilaaja, hyödynnä talvietusi ja tilaa ystävälle lehti! Saat tilauksen -50 % hintaan ja omaan tilaukseesi 1 kk hyvityksen.

Lue lisää