Tervetuloa Länsi-Uusimaan asiakaspalveluun. Täällä voit hoitaa lehtitilauksiin liittyvät asiat sujuvasti silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Käytetyimmät palvelut on listattu sivun alalaitaan, valitse mitä haluat tehdä.

Helatorstain vaikutus palveluihimme

Helatorstain jälkeen 27.5. julkaisemme erillisen näköislehden, jossa on runsaasti ajankohtaista ja ajatonta luettavaa sinua varten. Näköislehti on luettavissasi Lansi-Uusimaa.fi-verkkopalvelussa sekä päivän lehti -sovelluksessa sen ilmestymispäivänä ja jälkikäteen arkistosta. Verkkopalvelumme uutisoi ajantasaisesti myös juhlapyhien aikaan. Painettuna lehti ei poikkeuksellisesti ilmesty perjantaina 27.5. Katso myös vaikutukset asiakaspalvelumme aukioloon ja ilmoituksien jättöön.

Lue lisää

Juhlista valmistunutta lehti-ilmoituksella

Onnittele valmistunutta, kutsu vieraita juhliisi ja kiitä sinua juhlapäivänä muistaneita. Voit jättää ilmoituksen itse helposti ja edullisesti tästä.

Lue lisää

Tilaa lehti läheisellesi kestotilaajan etuna!

Hyödynnä kestotilaajan etusi ja ilahduta läheistäsi Länsi-Uusimaan lahjatilauksella. Saat tilaukseen kuukauden lehdet kaupan päälle! Lahjatilauksen voit antaa ystävälle, sukulaiselle, naapurille tai vaikka työkaverille. Tarjoukset voimassa 30.6. asti.

Lue lisää