Tilauksesi monipuolistuu digituotteilla

Lehden nimi on saanut uuden kustantajan 1.2.2021 alkaen. Muutos monipuolistaa kaikki Lehden nimen tilaukset sisältämään myös runsaan digitarjonnan. Lehden nimen näköislehti ja jatkuvasti päivittyvä verkkopalvelu ovat nyt kaikkien Lehden nimen tilaajien luettavissa.

Ota kaikki palvelut käyttöösi luomalla itsellesi Mediatunnus. Mediatunnuksen luomista varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen ja asiakasnumerosi.

Miksi luoda Mediatunnus?

Mediatunnuksella pääset lukemaan Lehden nimen näköislehteä ja saat käyttöösi koko Lehden nimi -verkkopalvelun. Mediatunnuksella saat tilauksestasi siis kaiken hyödyn irti.

Lisäksi, Mediatunnuksen avulla hallinnoit koko tilaustasi: teet osoitteenmuutokset tai jakelunkeskeytykset täällä asiakaspalvelusivustolla.

Onko sinulla jo Mediatunnus?

Mikäli sinulla on jo tai on ollut käytössäsi Mediatunnus (esimerkiksi jonkin muun lehden tilaajana), toimii tuo Mediatunnus edelleen, eikä sinun tarvitse luoda uutta. Jos olet unohtanut salasanasi tai asiakasnumerosi ei vielä ole kytketty Mediatunnukseesi, voit tilata uuden salasanan. Asiakasnumeron kytkeminen käy helposti näillä ohjeilla.

1.2.2021