Tilauksesi monipuolistuu digituotteilla

Lopen Lehti on saanut uuden kustantajan 1.2.2021 alkaen. Muutos monipuolistaa kaikki Lopen Lehden tilaukset sisältämään myös runsaan digitarjonnan. Lopen Lehden näköislehti ja jatkuvasti päivittyvä verkkopalvelu ovat nyt kaikkien Lopen Lehden tilaajien luettavissa.

Ota kaikki palvelut käyttöösi luomalla itsellesi Mediatunnus. Mediatunnuksen luomista varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen ja asiakasnumerosi.

Miksi luoda Mediatunnus?

Mediatunnuksella pääset lukemaan Lopen Lehden näköislehteä ja saat käyttöösi koko Lopen Lehti -verkkopalvelun. Mediatunnuksella saat tilauksestasi siis kaiken hyödyn irti.

Lisäksi, Mediatunnuksen avulla hallinnoit koko tilaustasi: teet osoitteenmuutokset tai jakelunkeskeytykset täällä asiakaspalvelusivustolla.

Onko sinulla jo Mediatunnus?

Mikäli sinulla on jo tai on ollut käytössäsi Mediatunnus (esimerkiksi jonkin muun lehden tilaajana), toimii tuo Mediatunnus edelleen, eikä sinun tarvitse luoda uutta. Jos olet unohtanut salasanasi tai asiakasnumerosi ei vielä ole kytketty Mediatunnukseesi, voit tilata uuden salasanan. Asiakasnumeron kytkeminen käy helposti näillä ohjeilla.

1.2.2021